Voleibalisti de bronz

Magazin Salajean 23 aprilie 2008 0

Voleibalisti de bronzEchipa de juniori III de la CSS Zalau a fost medaliata cu bronz la turneul final al Campionatului National de volei

Turneul a avut loc saptamana trecuta, la Ramnicu Valcea si au participat opt echipe, calificate in urma rezultatelor obtinute la turneul semifinal. Cele opt echipe au fost impartite in doua serii a cate patru echipe. Echipa antrenata de profesoara Georgeta Dobrota a facut parte din prima serie, alaturi de CSS Buzau si Colegiul National N. Titulescu Craiova. Din aceasta serie ar fi trebuit sa faca parte si Colegiul National M. Viteazu, insa aceasta echipa nu s-a prezentat in cele din urma, fiindca a participat la Campionatele Nationale Scolare. Voleibalistii zalauani au intalnit in primul meci echipa din Craiova, in fata careia au pierdut cu scorul de 3 – 0. Al doilea meci din serie, sustinut in fata echipei CSS Buzau, a fost castigat cu scorul de 3 – 0 de CSS Zalau. In urma rezultatelor inregistrate in serie, echipa zalauana s-a calificat in grupa pentru stabilirea locurilor 1 – 4, alaturi de CSS Total Electric Oltenia, Scoala 10 Ramnicu Valcea si CSS CFR Rapid Bucuresti. Ciupe si compania au sustinut primul meci in compania Scolii 10 Ramnicu Valcea, pe care a invins-o cu scorul de 3 – 2, iar in al doilea meci a castigat cu scorul de 3 – 0 in fata echipei CSS CFR Rapid Bucuresti. Dupa aceste rezultate, CSS Zalau avea asigurata medalia de bronz si astepta rezultatul meciului dintre Colegiul National N. Titulescu Craiova si Scoala 10 Ramnicu Valcea. Daca formatia din Craiova ar fi castigat meciul cu echipa din Valcea, CSS Zalau ar fi obtinut medalia de argint, dar partida s-a incheiat cu scorul de 3 – 1 pentru voleibalistii valceni. Trebuie mentionat faptul ca si echipa din Craiova, si cea din Valcea au avut un avantaj fata de CSS Zalau, fiindca au intrat in grupa pentru stabilirea locurilor 1 – 4 cu cate o victorie, in timp ce voleibalistii zalauani au intrat fara nici o victorie.

La finalul turneului, pe primul loc s-a situat Colegiul National N. Titulescu Craiova, urmata de Scoala 10 Ramnicu Valcea si CSS Zalau, diferenta dintre cele trei echipe facandu-se doar prin setaveraj. S-au acordat si premii speciale, capitanul echipei zalauane, Mihai Ciupe, fiind desemnat cel mai bun tragator al turneului. Toti jucatorii merita felicitati pentru modul in care au evoluat, dar as vrea sa-i evidentiez pe Mihai Ciupe, Raul Mastan si Sergiu Pop. Ultimul a plecat ca rezerva, dar a evoluat foarte bine ca titular in partidele cu Rapid si cu Valcea. Vreau sa multumesc pe aceasta cale scolilor de la care provin copiii, dar si parintilor si le doresc tuturor Sarbatori Fericite cu ocazia Sfintelor Pasti, a precizat dupa turneu profesoara Georgeta Dobrota.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »