Voleibalisti de aur

Magazin Salajean 8 aprilie 2009 0

Voleibalisti de aur

Echipa pregatita de Georgeta Dobrota a fost medaliata cu aur la turneul final al Campionatului National de minivolei

Turneul final a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti, iar pe langa echipa de minivolei de la CSS Zalau s-au mai calificat sapte echipe, formatia zalauana fiind repartizata in Seria a II-a, alaturi de CSS Bacau, CSS CFR Bucuresti, CSS D. Golescu Campulung Muscel. Voleibalistii pregatiti de Georgeta Dobrota au avut o evolutie foarte buna, reusind sa castige toate meciurile din faza grupelor cu scorul de 3 – 0 si sa se califice in semifinale. Echipa de minivolei de la CSS Zalau a trecut foarte usor si de faza semifinalelor, dupa ce a dispus cu scorul de 3 – 0 de Colegiul National Mircea cel Batran (CNMB) Ramnicu Valcea. In finala, voleibalistii zalauani au intalnit CSS LAPI Dej, formatie pe care au invins-o cu scorul de 3 – 1, fiind singurul set pierdut la acest turneu final. Echipa noastra a impresionat atat prin talie, cat si prin calitatea jocului. Este un rezultat foarte bun. Speram sa obtinem o medalie, insa nu credeam ca vom castiga chiar medalia de aur.

Vreau sa-i felicit pe toti copiii pentru modul in care au evoluat. Vreau sa le multumesc in mod special parintilor copiilor, dar si scolilor de la care provin copiii, a afirmat Georgeta Dobrota. La minivolei, echipa este alcatuita din patru jucatori. Doi dintre acestia au dreptul sa evolueze in fiecare set, iar doi sunt inlocuiti dupa fiecare set. Echipa zalauana i-a avut in teren pe durata intregului turneu pe Mihai Criste, care a si fost desemnat la final cel mai bun jucator al turneului si pe David Osvath.

Lotul CSS Zalau: Mihai Criste (cpt), Claudiu Iov, David Osvath, Rares Baleanu, Sergiu Cozorici, Dan Hasmasan, Octavian Chiorean, Marius Chende, George Cimpoies si Vlad Chis. Antrenor: prof. Georgeta Dobrota.

Rezultatele inregistrate de CSS Zalau:

faza grupelor: CSS Zalau – CSS D. Golescu C. Muscel 3 – 0 (19, 8, 21; CSS Zalau – CSS Bacau 3 – 0 (20, 19, 26); CSS Zalau – CSS CFR Bucuresti 3 – 0 (18, 8, 16)

semifinale: CSS Zalau – CNMB Rm. Valcea 3 – 0 (11, 18, 18)

finala mare: CSS Zalau – CSS LAPI Dej 3 – 1

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »