Voleibalistele de la LPS Avram Iancu, la al doilea esec consecutiv

Magazin Salajean 11 octombrie 2011 0

Echipa pregatita de Jako Alexandru a suferit duminica a doua infrangere consecutiva din actualul sezon al Campionatului National de junioare I, fiind invinsa cu un categoric 3 – 0 de CSS 2 Baia Mare. Voleibalistele de la LPS Avram Iancu Zalau au avut o evolutie stersa pe tot parcursul jocului, nereusind sa treaca in niciun set de pragul de 20. Am pierdut destul de urat. Primul mers a mers ceva mai bine, dar in celelalte doua nu ne-a iesit nimic. E adevarat ca la antrenamentele de saptamana trecuta am avut putine fete la antrenament, fiindca multe jucatoare au fost gripate, insa nu acesta este motivul pentru care am pierdut. Alta data le-am invins cu aceeasi echipa, a declarat directorul LPS Avram Iancu Zalau, Jako Alexandru.

Obiectivul propus de directorul Jako este calificarea in turneul final. Este un obiectiv indraznet, insa speram sa ni-l indeplinim. Noi suntem in primul an la junioare I, iar alte echipe au evoluat in aceasi formula si in sezonul trecut.

Etapa urmatoare este programata in data de 23 octombrie, cand voleibalistele zalauane se vor deplasa la Satu Mare, unde vor intalni echipa Liceului cu Program Sportiv.

LPS Avram Iancu Zalau: Kallos Diana, Amalia Pernes, Ujfalvi Andreea, Mihaela Somesan, Camelia Ungur, Lavinia Gardan, Anamaria Ilies, Paula Nutu si Dana Chiba. Antrenor: Jako Alexandru

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »