Voleibalistele de la LPS Avram Iancu, calificate la turneul semifinal

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Voleibalistele de la LPS Avram Iancu, calificate la turneul semifinal

Jucatoarele pregatite de Jako Alexandru au terminat neinvinse prima parte a campionatului

LPA Avram Iancu Zalau –

CSS Sighetul Marmatiei 3 – 0 (20, 16, 16)

LPS Avram Iancu Zalau: Kallos Diana, Ujfalvi Andreea, Bianca Chende, Amalia Pernes, Camelia Ungur, Mihaela Somesan, Lavinia Girdan, Paula Nitu, Dana Chiba si Anamaria Ilies. Antrenor: Jako Alexandru.

Campionatul National de volei, rezervat cadetelor, a programat duminica ultima etapa din prima faza, voleibalistele de la LPS Avram Iancu Zalau primind vizita celor de la CSS Sighetul Marmatiei. Asa cum era de asteptat, voleibalistele conduse de pe margine de directorul Jako Alexandru au trecut fara mari eforturi, dupa numai trei seturi de echipa sigheteana. Primul set a fost castigat la o diferenta de cinci puncte (25 – 20), dupa care scorul urmatoarelor doua a fost acelasi (25 – 16). Sincer, nu mi-am pus niciun moment problema victoriei, mai ales ca am castigat si la ele (n.r. la Sighetul Marmatiei). Pana in prezent este bine.

Vedem insa ce va fi la turneul semifinal, a declarat Jako Alexandru. In partida tur, zalauancele s-au impus cu scorul de 3 – 1. LPS Avram Iancu Zalau a castigat toate meciurile din prima parte a campionatului, invingand pe rand atat in tur, cat si in retur, Provolei Junior Cluj, CSS Avram Iancu Stei, CSM UKRO Baia Mare si CSS Sighetul Marmatiei. Astfel, formatia zalauana a terminat pe prima pozitie in Seria G, calificandu-se in turneul semifinal alaturi de CS Provolei Junior Cluj. In turneul semifinal s-au calificat primele doua echipe din fiecare serie, plus doua formatii de pe locul doi cu cel mai bun punctaj, urmand ca cele 18 echipe sa fie impartite in trei serii a cate sase echipe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »