Volei Municipal Zalău va evolua în Cupa Challenge

Cu excepţia sezonului 2014 – 2015, în care Volei Municipal Zalău nu s-a înscris în cupele europene din motive financiare, clubul de volei din municipiu a fost „abonat” în ultimele sezoane în competiţiile europene. De altfel, Remat Zalău, câştigătoarea a trei dintre cele şapte titluri naţionale pe care le deţine clubul din municipiu, a fost prima echipă de volei din România care a evoluat în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi.
La fel ca în sezonul trecut, Volei Municipal Zalău se va înscrie şi în acest an în Cupa Challenge, competiţie în care oficialii clubului îşi propun un parcurs cât mai lung. Decizia a fost luată marţi după-amiaza, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor clubului.
„Decizia a fost luată ca urmare a analizei pertinente privind situaţia financiară a clubului, dar s-a luat în considerare şi faptul că se doreşte un parcurs cât mai lung într-o competiţie europeană. Liga Campionilor presupune cheltuieli foarte mari, iar noi suntem nevoiţi să ne încadrăm în bugetul de care dispunem la ora actuală cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău”, a explicat Vasile Coţa, preşedintele Volei Municipal Zalău.
Reamintim că Volei Municipal Zalău a devenit în acest an campioana României, fiind al şaptelea titlu naţional din istoria clubului.

5 Thoughts to “Volei Municipal Zalău va evolua în Cupa Challenge”

  1. Anonim

    De ce va mai înscrieri?Va obliga FRV?Sau vreti sa mai mergeți în BosniBosnia?

  2. Suporter

    Felicitări pentru decizia luată ! Mult succes !

  3. Alfaman

    Cum se poate asa ceva? O echipa campioana refuza participarea in competitia suprema? E legal dpdv sportiv? FRV accepta marlanii de genul, dar cei din forurile superioare nu zic nimic? INADMISIBIL !

  4. Lucian

    Echipa slaba de mercenari , ce sa faca in liga Campionilor ? Mai bine inca odata in Bosnia si se rezolva si la pariuri ….

Leave a Comment