Volei Municipal Zalău s-a „înecat” la malul mării

Tomis Constanţa – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (25 – 15, 25 – 17, 25 – 22)

Seria victoriilor din actualul sezon al Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat miercuri pentru Volei Municipal Zalău, care a pierdut cu 0 – 3 pe terenul campioanei, CVM Tomis Constanţa. Pe lângă faptul că formaţia zălăuană nu a câştigat niciun set, în primele două parţiale, Volei Municipal nu a contat aproape deloc, pierzând la o diferenţă mare de scor.
Începuturile de set au fost echilibrate, după care, voleibaliştii zălăuani au început să facă greşeli la preluare, iar gazdele s-au distanţat rapid pe serviciul lui Zhekov, în primul set, când s-au desprins la 14 – 7, de la 7 – 7 şi pe serviciul lui Bahov, în setul al doilea, când scorul a devenit 17 – 10, de la 12 – 10. Şi Rodriquez a avut un astfel de moment în ultimul parţial, când şi-a dus echipa la 13 – 7, de la 9 – 7.
Pe centru, legea a făcut-o Massinatorii, fostul jucător al Zalăului, iar „tunurile” lui Nagy au găsit de puţine ori ţinta.
Lamb şi compania au realizat ceva mai mult în setul trei, pe care l-au pierdut la 22, însă evoluţia pe care a avut-o echipa zălăuană în meciul de la Constanţa a fost una nedemnă pentru un club cum este Volei Municipal Zalău.
„Prea multe nu ar fi de spus după un asemenea meci. În primele două seturi nu am contat, iar băieţii trebuie să conştientizeze acest lucru. Setul trei a fost ceva mai disputat, dar nu a fost de ajuns pentru ceea ce ne-am dorit noi de la acest meci. Vom analiza situaţia în zilele următoare şi vom vedea ce s-a întâmplat cu exactitate”, ne-a delarat Aurel Vlaicu.
La fel de dezamăgit s-a arătat şi preşedintele Stelian Potroviţă. „Este inexplicabil să pierzi într-o asemenea manieră, chiar dacă adversară a fost Tomis Constanţa. Diferenţa pe seturi a fost foarte mare şi chiar nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat cu jucătorii. Încă nu am discutat cu băieţii şi antrenori, dar sunt total dezamăgit de rezultat”, a precizat oficialul clubului zălăuan.
În urma eşecului de la Constanţa, gruparea de la poalele Meseşului a pierdut fotoliul de lider, iar în etapa viitoare, programată sâmbătă, de la ora 18, va primi vizita nou-promovatei Arcada Galaţi.
CVM Tomis Constanţa: Zhekov, Pavel, Massinatori, Spînu, Rodriquez, Bahov şi Ivanov (libero). Au mai evoluat: Tănăsescu, Haikal şi Began. Antrenori: Martin Stoev şi Radu Began
Volei Municipal Zalău: Lamb – Nagy, Mihalcea, Birău, Bala, Dal Bosco şi Feher (libero). Au mai evoluat: Tebieş, Cherbeleaţă, Georgescu, Skoric şi Gheorghiţă. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae

Leave a Comment