Volei Municipal Zalău s-a distrat în Capitală

CSM Agronomia Bucureşti – CS Volei Municipal Zalău 0 – 3 (12 – 25, 8 – 25, 18 – 25)

CS Volei Municipal Zalău nu a avut nicio emoţie sâmbătă seara, pe terenul formaţiei CSM Agrnomia Bucureşti, de care a dispus cu scorul de 3 – 0. După un prim set în care zălăuanii s-au încălzit, câştigând la 12, actul secund a fost efectiv „floare la ureche” pentru voleibaliştii lui Vlaicu. Dacă în etapa trecută, am avut parte de un set câştigat de Dinamo la 9, pe terenul Şimleului, Zalăul s-a impus şi mai clar în etapa a II-a, 25 – 8 în Sala Agronomia. Antrenorul Vincenţiu Dumitrescu a schimbat începând de la coordonator până pe extremă, dar echipa bucureşteană tot nu a putut ţine pasul cu mult mai valoaroasa formaţie a Zalăului.
În actul trei, antrenorul Aurel Vlaicu a introdus, şi el, în teren, toţi jucători de rezervă, iar setul a fost ceva mai echilibrat, diferenţa din final fiind de şapte puncte.
„Noi ne-am făcut jocul, iar de echipa adversă nu pot spune nimic, pentru că nu mă interesează la niciun meci adversarul. Noi am greşit foarte puţin, am făcut un joc foarte exact, iar acest lucru ne-a adus şi această victorie”, a precizat Aurel Vlaicu.
„Scorul arată valoarea dintre cele două echipe. Una, care pregăteşte de jocuri europene şi noi, care încercăm să facem jocuri câtt mai bune de la o etapă la alta. Avem trei jucători care au terminat jucioratul şi încă doi care sunt juniori. Pentru noi, aceste meciuri sunt benefice doar pentru a vedea greşelile pe care le facem şi pentru a învăţa din ele. Ar trebuie, totuşi, să le dea de gândit jucătorilor diferenţele mari de scor, cum a fost de exemplu în setul doi”, ne-a declarat Vincenţiu Dumitrescu.
CSM Agronomia Bucureşti: Andrei Butuc, Andrei Alecsăndruţ, Marius Măcicăşan, Petrişor Macovei, Cosmin Andonde, Gabriel Bontea, şi Cosmin Prunişoară (libero). Au mai evoluat: Claudiu Dumitru, Valentin Ioniţă, Aldea Veniamin, Alexandru Mihărtescu şi Tudorel Fărcaş. Antrenori: Vincenţiu Dumitrescu şi Corneliu Andrieş
CS Volei Municipal Zalău: Adrian Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Mihai Gheorghiţă, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Skoric Vojoslav, Vlad Tebieş, Răzvan Mihalcea, Andrei Georgescu şi Gabriel Cherbeleaţă. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae

 

Leave a Comment