Volei Municipal Zalău, obligată să restituie Primăriei peste 100.000 de lei pentru o finanţare primită în 2015

În urma unui audit efectuat la Volei Club Municipal Zalău pentru anul 2015, Camera de Conturi Sălaj obligă clubul să restituie Primăriei suma 626.907 de lei, reprezentând o finanţare ilegală primită în anul respectiv. Autorităţile locale au contestat această decizie, în vederea anulării măsurilor dispuse. Problema a ajuns pe masa instanţelor de judecată, magistraţii Curţii de Apel Cluj pronunţându-se recent în această cauză. Mai exact, a dispus recuperarea sumei de 113.104 de la clubul de volei. Conducerea echipei de volei a plătit, însă, din februarie până în prezent câte 1.000 de lei în fiecare lună, suma rămasă de achitat fiind de 105.140 de lei.
Municipalitatea a somat clubul de volei să achite integral suma respectivă, dar conducerea Volei Club Municipal Zalău a solicitat Primăriei efectuarea plăţii în rate lunare de câte 3.000 de lei pe o perioadă de trei ani, „invocând faptul că în momentul de faţă nu deţine disponibilităţi băneşti, iar pentru continuarea activităţii clubului sportiv este necesar să se asigure de către municipiul Zalău partea de cofinanţare asumată de către acesta, în cadrul contractului aflat în derulare la această dată”.
Cererea conducerii clubului de volei urmează să fie supusă spre aprobare consilierilor în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local ce va avea loc joi, începând cu ora 9.

3 Thoughts to “Volei Municipal Zalău, obligată să restituie Primăriei peste 100.000 de lei pentru o finanţare primită în 2015”

  1. Anonim

    ha ha ha psd=cacati

  2. Lili

    Primăria trebuie sa cofinanțeze ca familia Cota și alții sa se deplaseze la meciul cu Benfica. Aduc și suveniruri pt domnul primar?

Leave a Comment