Volei Municipal Zalău, obligată să câştige la Dej pentru a rămâne în fotoliul de lider

Vineri, ora 19:30, Sala Sporturilor din Dej

Unirea Dej – CS Volei Municipal Zalău

Revenită pe primul loc după victoria în faţa celor de la Arcada Galaţi, dar mai ales după eşecul Constanţei în faţa Craiovei, Volei Municipal Zalău este obligată să câştige duelul de vineri seara, de pe terenul Unirii Dej, pentru a rămâne în fotoliul de lider. Aceasta, deoarece Tomis Constanţa va avea un meci extrem de uşor pe teren propriu, urmând să primească vizita penultimei clasate, CSM Agronomia Bucureşti.
“Meciul de la Dej este unul dificil, deoarece adversara noastră a demonstrat că este o echipă valoroasă. Va trebuie să jucăm foarte bine şi să ne facem jocul nostru pentru a obţine un rezultat favorabil. Nu avem probleme de lot şi sper ca jucătorii să fie concentraţi la ora meciului şi să dea totul pe teren pentru a obţine victoria”, a precizat antrenorul Aurel Vlaicu.
De cealaltă parte, tehnicianul Unirii Dej, Victor Lazăr, consideră că echipa din Zalău are prima şansă la victorie. “Este un meci dificil, deschis oricărui rezultat, însă echipa din Zalău pare favorită, cel puţin prin prisma lotului de care dispune antrenorul Vlaicu. Vom încerca să jucăm cât mai bine şi să obţinem un punct sau chiar mai multe. Ne-am confruntat în această săptămână cu câteva probleme medicale, dar sper ca la ora meciului să pot introduce în teren echipa de bază”, a declarat Lazăr.
Unirea Dej a obţinut patru victorii în primele şase etape şi ocupă poziţia a V-a în clasament, având 12 puncte acumulate.
Programul complet al etapei a VIII-a: “U” Cluj – Dinamo Bucureşti, CVM Tomis Constanţa – CSM Agronomia Bucureşti, Arcada Galaţi – SCM “U” Craiova, Unirea Dej – CS Volei Municipal Zalău, Phoenix Şimleu Silvaniei – Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Clasament:
1. Volei Municipal Zalău 7 6 1 18 – 5 18p
2. CVM Tomis Constanţa 6 5 1 15 – 4 15p
3. SCMU Craiova 6 5 1 16 – 6 14p
4. Dinamo Bucureşti 6 4 2 14 – 7 13p
5. Unirea Dej 6 4 2 13 – 7 12p
6. Ştiinţa Expl. Baia Mare 7 4 3 13 – 9 12p
7. Phoenix Şimleu Silvaniei 6 2 4 8 – 13 6p
8. LPS Piatra Neamţ 7 2 5 7 – 15 6p
9. Arcada Galaţi 6 2 4 6 – 14 6p
10. CSM Agronomia Bucureşti 6 1 5 3 – 16 3p
11. CS “U” Cluj 7 0 7 4 – 21 0p

Alte articole

One Thought to “Volei Municipal Zalău, obligată să câştige la Dej pentru a rămâne în fotoliul de lider”

  1. […] Revenită pe primul loc după victoria în faţa celor de la Arcada Galaţi, dar mai ales după eşecul Constanţei în faţa Craiovei, Volei Municipal Zalău este obligată să câştige duelul de vineri seara, de pe terenul Unirii Dej, pentru a rămâne în fotoliul de lider. Aceasta, deoarece Tomis Constanţa va avea un meci extrem de uşor pe teren propriu, urmând să primească vizita penultimei clasate, CSM Agronomia Bucureşti. “Meciul de la Dej este unul dificil, deoarece adversara noastră a demonstrat că este o echipă valoroasă. Va trebuie să …mai multe stiri […]

Leave a Comment