Volei Municipal Zalău, la un meci de marea finală a campionatului

Iubitorii sportului la fileu sunt aşteptaţi miercuri după-amiaza în număr cât mai mare în Sala Sporturilor din Zalău, pentru a-şi susţine favoriţii în meciul decisiv pentru calificarea în finala mare a Diviziei A1

„Meciul meciurilor” pentru calificarea în finală, după cum l-a supranumit conducerea clubului Volei Municipal Zalău, va avea loc miercuri după-amiaza, începând cu ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău. Formaţia zălăuană va întâlni Arcada Galaţi în meciul cu numărul cinci al semifinalei din Divizia A1, un joc pe care zălăuanii nu concept să nu-l câştige, mai ales că sâmbătă, în semifinala Cupei României, care s-a jucat pe teren neutru, au învins cu 3 – 1 echipa gălăţeană.
„Ne aşteaptă o partidă grea, dar suntem optimişti şi cred că putem face un meci bun. Nu ne poate opri nimeni să ajungem în finală şi chiar să câştigăm campionatul în acest an”, a declarat antrenorul Zalăului, Stoyan Stoev.
Şi căpitanul Leonardo Dal Bosco este încrezător, mai ales că meciul decisiv se joacă la Zalău. „Avem un meci dificil, în care vom lupta pentru a ajunge în finală. Am revenit pe teren propriu pentru meciul decisiv, unde vom avea şi sprijinul publicului, ceea ce va reprezenta un mare avantaj”, a precizat şi căpitanul vicecampioanei.
Scorul este 2 – 2 la general după patru meciuri jucate. Zălăuanii s-au impus cu scorul de 3 – 1 în ambele jocuri de pe teren propriu, iar gălăţenii au câştigat cu acelaşi scor duelurile de pe teren propriu. Indiferent de rezultatul pe seturi, echipa care va câştiga duelul de miercuri va accede în finala mare a campionatului, unde va întâlni Universitatea Craiova.
Finala mică se va juca între Arcada Galaţi şi Ştiinţa Explorări Baia Mare.
foto: Gelu Crăcană

Leave a Comment