Volei Municipal Zalău începe drumul spre finala Cupei României

Miercuri, ora 19:30, Sala Sporturilor din Zalău

Volei Municipal Zalău – Unirea Dej

Calificată direct în sferturile de finală ale Cupei României, Volei Municipal Zalău va evolua miercuri seara împotriva formaţiei de pe locul patru, Unirea Dej, pe care a învins-o în cinci seturi, în urmă cu aproape două săptămâni, tot pe teren propriu.
Dejenii vin cu gânduri mari la Zalău, mai ales că echipa zălăuană nu trece printr-o perioadă foarte bună, ceea ce s-a văzut şi în ultima etapă de campionat, când jucătorii pregătiţi de Aurel Vlaicu au pierdut cu 1 – 3 disputa de pe teren propriu, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Tehnicianul Zalăului, speră, însă, ca jucătorii săi să-şi fi revenit după „duşul rece” cu echipa din Baia Mare. „Sper ca băieţii să-şi revină şi să trateze cu maximă seriozitate meciul din Cupa României, cu Unirea Dej”, a declarat Aurel Vlaicu.
În celelalte trei sferturi de finală se vor întâlni: CVM Tomis Constanţa – Arcada Galaţi, CVM LPS Piatra Neamţ – Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti – SCM Universitatea Craiova.
Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej este programată la ora 19:30 şi va fi oficiată de Alin Mateizer (Ploieşti) – A1 şi Nicolae Cristea (Cluj-Napoca) – A2.
În sezonul trecut, formaţia zălăuană a eliminat în sferturile de finală CSM Bucureşti, pe care a învins-o cu acelaşi scor în dublă manşă, 3 – 1, iar în semifinale a dispus cu scorul de 3 – 0 de Dinamo Bucureşti. Finala s-a disputat între Remat Zalău şi Tomis Constanţa, formaţia de la malul mării câştigând cu scorul de 3 – 0.

Leave a Comment