Volei Municipal Zalău a renunţat la sârbul Skoric Vojislav

Voleibalistul sârb, Skoric Vojislav, a fost ultimul transfer efectuat în vara anului trecut, înaintea începerii campionatului, de conducerea clubului Volei Municipal Zalău, însă jucătorul ce evoluează pe postul de seund a jucat foarte puţin pentru echipa pregătită de Aurel Vlaicu în prima parte a campionatului. Practic, Vojislav nu a evoluat niciun meci de la început până la final, fiind folosit în rare momente de antrenorul Vlaicu, deşi acesta a declarat în momentul efectuării transferului că „Skoric este un jucător valoros, care sunt convins că ne va ajuta în sezonul viitor”.

Motivul renunţării la jucătorul sârb este unul care nu face altceva decât să demonstreze lipsa de inspiraţie a celor care au decis să-l aducă la echipă. „În momentul în care l-am adus la echipă, jucătorul sârb a avut anumite probleme de sănătate pe care noi nu le cunoşteam. Am aşteptat, sperând că îşi va reveni, dar problemele nu au dispărut. Am renunţat la el, fiindcă nu ne permitem să plătim un jucător pe care să-l folosim doar la antrenamente”, ne-a explicat Stelian Potroviţă, preşedintele CS Volei Municipal Zalău.
Este greu de crezut că jucătorul s-a confruntat cu probleme de sănătate în momentul în care a ajuns la echipa zălăuană, iar dacă s-a întâmplat acest lucru este strigător la cer. Volei Municipal Zalău nu este la primul transfer neinspirat, având în vedere că în sezonul trecut l-a adus la echipă pe coordonatorul brazilian, Cavalari Marcos Barbosa, care a fost mai mult rezervă decât titular în retur, din cauza evoluţiei şterse pe care a avut-o.
Înainte să ajungă la Zalău, Skoric Vojislav a evoluat în campionatul din Kuweit.
Preşedintele Potroviţă a mai precizat că în locul sârbului va fi adus un alt jucător din străinătate, dar, deocamdată, nu a dorit să dezvălui numele acestuia.

3 Thoughts to “Volei Municipal Zalău a renunţat la sârbul Skoric Vojislav”

  1. qwerty

    transferuri facute pe youtube.

  2. SUPORTER

    Razvane esti sigur ca transferurile sau facut pe youtube ?

  3. Anonim

    cine raspunde totusi pentru toate transferurile astea? sunt totusi niste bani de la buget.

Leave a Comment