Volei Municipal, eşec în cinci seturi pe terenul Craiovei

Primul derby, prima înfrângere pentru Volei Municipal Zalău, care a cedat în cinci seturi, 2 – 3 duelul susţinut sâmbătă seara, pe terenul formaţiei SCM Universitatea Craiova.
Voleibaliştii zălăuani au condus cu 2 – 1 la seturi, dar lipsa de concentrare din final a făcut ca oltenii să restabilească egalitatea la seturi şi să se impună cu 15 – 10 în tie-break.
Primul set a fost foarte disputat, iar zălăuanii au punctat mai bine în final, câştigând cu 25 – 22. În finalul actului secund, Craiova a avut trei mingi de set, 24 – 21, dar băieţii bulgarului Nikolay Jeliazkov au trimis setul în prelungiri, câştigat, însă, de olteni cu 27 – 25.
Volei Municipal a simţit că poate obţine mai mult de un set de la acest joc şi a „turat motoarele” în parţialul trei. Profitând şi de o evoluţie ştearsă a oltenilor, zălăuanii s-au impus la o diferenţă de 11 puncte, 25 – 14. rolurile s-au schimbat în setul patru. Prim-planul l-a avut Universitatea, care s-a impus cu 25 – 18, trimiţând meciul în decisiv.
Tie-break-ul a avut două părţi diferite. Începutul a fost al Zalăului, care a condus cu 7 – 3, după care, voleibaliştilor conduşi de Jeliazkov nu le-a mai ieşit nimic, câştigând doar trei puncte, timp în care oltenii au punctat 12 ori.
În etapa viitoare, Volei Municvipal va primi vizita formaţiei Universitatea Cluj, meciul fiind programat sâmbătă, la ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
SCMU Craiova: Hallilovic (4), Lică (22), Milivojevik (8), Imhoff (8), Sestan (14), Olteanu (8), Majstrovic – libero. Au mai evoluat: Ene (3), Lungu (4), Georgescu, Teleleu şi Călin. Antrenori: Dănuţ Pascu (principal) şi Claudiu Mitru (secund)
Volei Municipal Zalău: Bartha (2), Jeliazkov (22), Mihalcea (12), Spînu (10), L. Dal Bosco (11), Bălean (21), Kroiss – libero. Au mai evoluat: Constantin (1), Matei şi Gradinarov (1). Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

sursa foto: voleizalau.ro

Leave a Comment