Volei Municipal a efectuat primele achiziţii pentru noul sezon

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2017 – 2018 al Diviziei A1 că oficialii Volei Municipal Zalău au efectuat deja primele transferuri pentru ediţia viitoare. Conducerea formaţiei de la poalele Meseşului a ajuns la un acrod cu antrenorul bulgar Nikolay Jeliazkov, care va rămâne pe banca echipei zălăuane şi pentru sezonul 2018 – 2019. Acesta a confirmat faptul că nu se desparte de Volei Municipal, dar contractul urmează să-l semneze în perioada imediat următoare.
Pe lângă tehnicianul bulgar, oficialii clubului au mai ajuns la un acord şi cu brazilianul Leonardo Dal Bosco, voleibalistul din Ţara Cafelei fiind transferat la echipa zălăuană în urmă cu şase ani.
Volei Municipal a transferat şi un libero, pe austriacul Phillip Kroiss, juctător devenit campion al României cu Tricolorul Ploieşti la finalul sezonului trecut.
O altă achiziţie este bulgarul Miroslav Gadinarov, care activează pe postul de extremă şi care a evoluat în sezonul trecut la Benfica Lisabona, formaţie ce a eliminat Zalăul din cupele europene.
Centrul Andrei Spînu, care a evoluat ultima dată la Arcada Galaţi, este un alt jucător ce va îmbrăca tricoul echipei zălăuane în sezonul următor. Potrivit unor surse din anturajul clubului, Spînu ar urma să-l înlocuiască pe Vlad Cuciureanu, care, din diverse motive, ar putea părăsi echipa zălăuană.
Chiar dacă a avut evoluţii foarte bune, uneori chiar de excepţie pe postul de universal, zălăuanul Rareş Bălean va avea concurenţă serioasă în sezonul viitor, la echipa zălăuană urmând să ajungă în această vară bulgarul Jani Jeliazkov, fiul antrenorului Jeliazkov.

One Thought to “Volei Municipal a efectuat primele achiziţii pentru noul sezon”

  1. Anonim

    Constantin cu fiul , acum bulgarul cu fiul ,ceva nepoti ,nimic? DA! Banii primariei buni pentru baieti cu interese . Ceva contracte cu parandarat ?

Leave a Comment