Volei: Divizia A2 Nord-Vest, masculin – „Complexul” Baia Mare!

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Volei: Divizia A2 Nord-Vest, masculin -  „Complexul” Baia Mare!

CSS 2 UKRO Baia Mare – CS PHOENIX Simleu Silvaniei 3 – 0 ( 19, 23, 18 )

Iata, simleuanii au pierdut pentru a treia oara, in actualul campionat, meciurile cu baimarenii, existand – parca – un „complex”alor nostri in confruntarile sportive cu echipa din Baia Mare. A fost o partida fara virtuti tehnice deosebite, castigata pe merit de maramureseni, dupa 67 de minute de joc efectiv. Echipa noastra n-a avut o misiune usoara in aceasta partida, chiar daca a beneficiat de aportul internationalului Sergiu Ilies, venit de la CS REMAT Zalau. Cum spunea Ioan (Onut) Puscas – presedintele CS Phoenix, poate ca altul ar fi fost rezultatul final daca ai nostri castigau setul secund pe care l-au dominat, pierzandu-l la limita. Si absenta din terenul de joc a voleibalistilor Mircea Abraham si Kiraly Andras a contat in aceasta… „ecuatie”. In plus, sala de sport a Scolii Gimnaziale „Avram Iancu” n-a oferit un cadru adecvat de desfasurare a meciului, lipsind spatiile laterale optime ale terenului de joc. Totusi, prestatia slaba a juniorilor si absenta concentrarii generale in formatia simleuana au fost cauzele principale ale acestei infrangeri nedorite.

Un sfert din primul set a existat un echilibru in privinta scorului: 6-6. Gazdele, dupa primul T.O. tehnic favorabil lor (8-6), s-au instalat confortabil la conducere (13-8, 18-10, 22-14), impunandu-se cu scorul de 25-19. Oaspetii nu s-au demobilizat si au abordat setul secund cu mult aplomb: 8-4, 9-5, 15-7. Apoi, de necrezut, ei au pierdut sapte puncte la rand (15-14), moment in care la fileu erau Ardelean, Harlisca si Eugen Ilies. Dupa cel de-al doilea T.O. tehnic (16-14), salajenii s-au distantat la trei puncte (19-16, 22-19), dar s-au vazut egalati la 22. Au mai reusit un punct (23-22), pierzand, apoi, la limita: 23-25. Acest esec si-a pus amprenta pe jocul simleuanilor, apatici din cale-afara in setul al treilea. Astfel, localnicii au condus in permanenta ostilitatile, tabela de scor aratand, printre altele: 3-1, 7-2, 13-7, 22-12 (!). Asa au reusit baimarenii sa castige ultimul set cu scorul de 25-18.

La CS Phoenix, antrenorul principal Mircea Abraham a utilizat formatia: Mihai Silaghi, Sergiu Ilies – capitan de echipa, Sergiu Ivan (Vlad Mosincat), Dacian Ardelean, Darius Pop (Andrei Harlisca), Eugen Ilies si Ioan (Onut) Puscas – libero. A fost prezent Ioan Puscas – junior.

Au arbitrat bine: Rares Dusa – principal si Mihai Soroceanu – secund, ambii din Cluj-Napoca.

Sambata, 29 ianuarie a.c., echipa CS Phoenix sta, urmand sa joace acasa , in 5 februarie 2011, cu echipa CS REMAT Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »