Volei Club Zalău, la al treilea sezon în Divizia A2

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va fi sâmbătă gazda a două evenimente sportive. După partida de handbal din cupele europene, dintre HC Zalău şi formaţia turcă, Ankara Yenimahalle, programată la ora 11:30, va avea loc meciul de volei dintre Volei Club Zalău 2015 şi Centrul Naţional de Excelenţă din Dej. Va fi un meci din cadrul primei etape a sezonului 2017 – 2018, în cadrul căreia au mai fost programate partidele: Pro Volei Arad – CSU Braşov şi CSM Câmpia Turzii – Universitatea II Cluj.
Situaţia financiară a clubului zălăuan a fost destul de delicată în această vară, după ce autorităţile locale au decis să sisteze finanţarea către Volei Club Zalău 2015, dar echipa condusă de Gabriel Terheş a rămas cu sprijinul financiar din partea Consiliului Judeţean Sălaj, putând astfel că-şi continue activitatea.
În ediţia trecută, Volei Club Zalău a terminat pe locul trei în Seria Vest, formaţia zălăuană fiind gazda turneului semifinal al Diviziei A2 Vest.
Partida dintre Volei Club Zalău şi Centrul Naţional de Excelenţă din Dej este programată la ora 14.

One Thought to “Volei Club Zalău, la al treilea sezon în Divizia A2”

  1. Anonim

    Sport de masa si intretinere ,bani aruncati ,in vant pentru cativa baieti de varsta a doua ,care trebuie sa se mentina fizic ! In loc de sala fitness merg la Sala Sporturilor pentru o baie si o. sauna..

Leave a Comment