Vladut Morar, noul salajean de la Universitatea Cluj

Magazin Salajean 25 august 2010 0

Vladut Morar, noul salajean de la Universitatea Cluj

Alaturi de Bogdan Ungurusan, care evolueaza la echipa de seniori, juniorul Vladut Morar este, de mai bine de o saptamana, al doilea salajean care activeaza la clubul din Liga I

Chiar daca evolueaza deocamdata la juniori, salajeanul Vladut Morar are sanse mari sa ajunga in urmatorii ani un nume cunoscut in lumea fotbalului romanesc. Atacantul crescut la Viitorul Zalau, care a activat in ultimii doi ani la Ardealul Cluj, a semnat lunea trecuta un contract cu formatia din Liga I, Universitatea Cluj. Chiar daca Vladut a avut oferte de la mai multe echipe, printre care cateva si din strainatate, tatal sau, Calin Morar, ne-a declarat ca nu regreta faptul ca fiul sau a ajuns la sepcile rosii. Desi a avut oferte si de la alte echipe, am vrut sa-i dau curs proiectului initiat de profesorul Mihai Georgescu la Universitatea Cluj, a explicat tatal fotbalistului alegerea facuta. Mihai Georgescu a fost antrenorul lui Vladut Morar si la Ardealul Cluj, insa, in urma cu ceva timp, a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu U Cluj, devenind seful Centrului de Copii si Juniori.

La finalul saptamanii trecute, Vladut Morar a fost convocat si la lotul national Under 18, pregatit de Ovidiu Stanga, pentru o actiune ce a durat trei zile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »