Vladut Morar a impartit cadouri fostilor colegi de club

Magazin Salajean 12 decembrie 2011 0

Vladut Morar a impartit cadouri fostilor colegi de clubMosul a venit si in acest an pentru copiii de la Viitorul, traditionalul eveniment Vine Mosul la Viitorul avand loc vineri seara, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, in fata unei sali pline de copii, parinti ai copiilor si sustinatori ai clubului.

A fost o seara reusita pentru familia Viitorul, chiar daca nu au mai fost nume atat de consacrate ca in alti ani din lumea fotbalului romanesc. Mi-ar fi placut sa-i pot aduce aici, alaturi de dumneavoastra, pe Claudiu Niculescu, Gabi Bostina sau Adrian Cristea, insa noi avem maine (n.r. sambata) un meci foarte greu, cu FC Vaslui, iar baietii se afla in cantonament. Ma bucur insa ca pot fi prezent eu, impreuna cu Vladut Morar, un fotbalist bine-cunoscut voua, care a plecat spre marea performanta chiar de la acest club, a declarat directorul sportiv al Universitatii Cluj, Felix Grigore.

Printre invitati s-au numarat si deputatul Lucian Bode, presedintele PDL Salaj, si patronul firmei Sandana, Pavel Sabau.

Bode a tinut sa precizeze ca, de curand, a efectuat cel mai bun transfer de la Viitorul, instalandu-l in functia de vicepresedinte al organizatiei democrat-liberale chiar pe managerul clubului, Daniel Sabou.

Alaturi de Felix Grigore si de Vladut Morar, din lumea fotbalului a mai fost prezent Vasile Jula, fost component al Universitatii Cluj, Gloriei Bistrita, CFR-ului si Daciei Mioveni, jucator cu peste 300 de meciuri in Liga I. Cei trei le-au impartit la final cadouri copiilor de la Viitorul Zalau, incepand cu cea mai mica grupa, 2005 – 2006, recent infiintata, si incheind cu cei mai mari, juniorii republicani A.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »