Vlad Negrean, dorit la FC Vaslui

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Vlad Negrean, dorit la FC Vaslui

Dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana, presedintele echipei FC Maramures Universitar Baia Mare, Dan Hotico, si-a aratat intentia de a-l transfera la gruparea baimareana pe Vlad Negrean, fundasul zalauan a intrat zilele trecute chiar in atentia unui club din Liga I. Este vorba de FC Vaslui, echipa ce spera sa prinda in acest sezon un loc de cupa europeana. Actualmente antrenor secund la FC Vaslui, fostul tehnician al echipei FC Baia Mare, Ciprian Danciu, il cunoaste bine pe fundasul zalauan, iar zilele trecute a avut o discutie cu principalul Marius Pasca, pentru ca jucatorul sa fie lasat cateva zile in probe la formatia moldava.

Am avut o discutie cu Danciu pentru Vlad Negrean, dar avand in vedere ca a fost accidentat o perioada mai lunga am zis ca nu are rost sa-l trimitem acum in probe. Daca vor fi interesati de el si dupa inceperea campionatului, probabil o sa-l lasam o saptamana la ei in pregatire, a afirmat Marius Pasca.

Contactat telefonic, Ciprian Danciu ne-a confirmat si el faptul ca a avut o discutie cu Marius Pasca, spunand ca jucatorul va fi urmarit in perioada urmatoare. “Noi nu avem inca decizia de a transfera vreun jucator, dar e adevarat, am avut o discutie cu Marius Pasca pentru fundasul Negrean. Probabil jucatorul va fi urmarit in perioada urmatoare”.

Fundasul Vlad Negrean a suferit o ruptura musculara la piciorul stang, in prima repriza a meciului de la Zlatna, din ultima etapa a turului, fiind indisponibil timp de o luna, acesta incepand pregatirile de doua saptamani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »