Vlad Morar, sălăjeanul care duce Rapidul în Liga I

Fotbalistul transferat în iarnă la formaţia din Giuleşti a vrut să părăsească echipa în seara dinaintea meciului cu Academica Clinceni, partidă în care a reuşit o „dublă” prin care Rapidul şi-a asigurat matematic promovarea în primul eşalon

Pe plan sportiv, Rapid Bucureşti are asigurată promovarea în Liga I după victoria obţinută duminică, pe teren propriu, în faţa Academicii Clinceni, însă, emoţiile nu s-au încheiat în totalitate, deoarece FIFA a cerut depunctarea giuleştenilor ca urmare a datoriilor avute către jucătorul Rhema Obed. „Feroviarii” au, în continuare, serioase probleme financiare, majoritatea jucătorilor fiind neplătiţi de câteva luni. Excepţie nu face nici sălăjeanul Vlad Morar, transferat în iarnă la formaţia de sub Podul Grant. De altfel, fotbalistul originar din comuna Crişeni a intenţionat să părăsească echipa sâmbătă seara, înaintea partidei cu cei de la Academica Clinceni, fiind convins, în cele din urmă, să rămână la echipă, după aproape patru ore de discuţii cu antrenorul Dan Alexa şi impresarul Anamaria Prodan.
Rămânerea sălăjeanului în lot a fost cu succes pentru formaţia giuleşteană, deoarece Vlad Morar a înscris două din cele trei goluri care i-au adus victoria Rapidului, rezultatul final fiind 3 – 1.
Morar a deschis scorul în minutul 43, după o preluare perfectă în careu a unei centrări venite de pe parte dreaptă şi o execuţie cu sânge rece, din aproximativ zece metri.
Al doilea gol al sălăjeanului a venit în minutul 73, la numai un minut de la restabilirea egalităţii de către ilfoveni. Morar l-a învins pe portarul Clinceniului cu un voleu din marginea careului.
Cel de-al treilea gol al giuleştenilor a fost marcat de cehul Ondrej Kusnir.
Vlad Morar a înscris opt goluri în acest campionat pentru Rapid, patru dintre ele în sezonul regulat şi patru în play-off.
În România, Morar a mai evoluat la nivel de seniori la Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti.

3 Thoughts to “Vlad Morar, sălăjeanul care duce Rapidul în Liga I”

  1. Tăunu

    Să sperăm că FRF nu va fi obligată de UEFA să depuncteze Rapidul. Rapidul merită să fie în liga I, este, întradevăr, o echipă muncitorească şi, a fost dintotdeauna aşa. Să nu uităm că, la alegerile din 1946 a purtat sigla Soarele, emblematică pentru o echipă muncitorească. Probabil că alte echipe au purtat sigla Ochiul, a ţărăniştilor .

  2. Anonim

    sa speram ca rapidul va ramane in liga a 2-a …sau va promova prin faliment in liga a 5-a.bafat multa

    1. Tăunu

      Nu mor caii când vor câinii !

Leave a Comment