Vlad Mercea, noua speranţă a atletismului zălăuan

Peste 14.000 de participanţi au luat startul la ediţia din acest an a Semimaratonului Bucureştiului, fiind prezenţi sportivi din 65 de ţări.
La start s-au aliniat şi Paula Todoran şi Vlad Mercea, atleţi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Paula Todoran a alergat cursa de semimaraton, terminând pe poziţia a şaptea în clasamentul internaţional şi pe locul I în clasamentul naţional, în timp ce Vlad Mercea a luat startul în cursa rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 11 ani.
Mercea a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să termine pe prima poziţie cursa de 1,4 kilometri.
„Este un rezultat foarte bun pentru Vlad, unul care-i dă încredere în viitor. În cursa de copii au fost aproximativ 400 de participanţi, iar pentru atletul nostru este un lucru extraordinar că a reuşit să câştige un astfel de concurs”, ne-a declarat Paula Todoran, cea care se ocupă de pregătirea sportivului.
Vlad Mercea practică atletismul de un an şi jumătate, iar la ediţia de anul trecut, s-a clasat pe poziţia secundă.
Pentru Paula Todoran, cel mai bun produs la ora actuală din atletismul zălăuan, a fost al treilea concurs din acest an. Sportiva pregătită de Mirel Seişanu a luat startul la Maratonul de la Hamburg, terminând cura pe locul 14, iar a doua competiţie a fost „Crosul Gabriela Szabo” de la Bistriţa, unde a ocupat prima poziţie.

Leave a Comment