Vizită de marcă la CS Seiko Zalău

Sportivii din cadrului Clubului Sportiv Seiko Zalău au avut parte, la finalul săptămânii trecute, de două antrenamente speciale. Karateka pregătiţi de Călin Marincaş au fost vizitaţi de Cornel Muşat, unul dintre cei mai renumiţi practicanţi de arte marţiale din România.
Acesta a ajuns vineri noaptea la Zalău, iar sâmbătă şi duminică i-a învăţat o serie de procedee şi tehnici noi pe sportivii din cadrul Clubului Seiko.
„Au fost antrenamente în care sportivii au învăţat o serie de procedeee, tehnici şi prize pentru autoapărare, care sunt interzise în timpul concursurilor. Fiind o perioadă de pauză competiţională, am decis să schimbăm puţin stitlul de antrenament, pentru a vedea şi altfel de procedee şi tehnici”, a declarat Călin Marincaş.
Cornel Muşat este considerat unul dintre cei mai titraţi sportivi din România, cucerind şapte titluri mondiale şi 38 europene la karate. Muşat a obţinut peste 350 de trofee în cariera de sportiv, iar 60 dintre ele, în competiţiile internaţionale.
„Cu mine a început revoluţia karate-ului românesc. Am dus sportul ăsta la masa bogaţilor”, afirma Cornel Muşat în urmă cu cinci ani, într-un interviu acordat gsp.ro.

foto: Petru Pop

Leave a Comment