Viitorul Zalau, singura echipa salajeana premiata la Cupa Liviu Antal

Magazin Salajean 11 aprilie 2012 0

Viitorul Zalau, singura echipa salajeana premiata la Cupa Liviu AntalDeschiderea oficiala a Scolii de Fotbal Liviu Antal a avut loc sam-bata, odata cu organizarea primului turneu, Cupa Liviu Antal. Compe-titia a fost rezer-vata categoriilor 2001 – 2002 si 2003 – 2004, la start fiind prezente 32 de echipe, printre care si trei cluburi de copii si juniori din Salaj: Viitorul Zalau, FC Zalau si Sportul Simleu.

Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Viitorul Zalau, echipa pregatita de Laurean Flonta clasandu-se pe locul trei la categoria 2001 – 2002, in ciuda faptului ca majoritatea copiilor sunt nascuti in 2002. Tot de la Viitorul a fost desemnat si cel mai bun jucator al turneului la aceasta categorie, acesta fiind Mihai Ardelean. La categoria 2003 – 2004, clubul manageriat de Daniel Sabou s-a clasat pe pozitia a VII-a. Sportul Simleu a participat cu o singura grupa, la categoria 2003 – 2004, situandu-se pe locul sase la final.

FC Zalau a avut o evolutie modesta cu ambele grupe de copii, clasandu-se pe locul noua la categoria 2001 – 2002 si pe locul 11 la categoria 2003 – 2004.

Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie au primit din partea organizatorilor Cupe, diplome si medalii, iar jucatorii nominalizati au fost rasplatiti cu cate un trofeu.

A fost un turneu reusit, la care au participat echipe valoroase din fotbalul juvenil. Intentionam sa organizam un nou turneu, la toamna, cu echipe mai multe. Vreau sa multumesc pe aceasta cale sponsorului principal, SC Bio Gramin SRL, care ne-a achizitionat toate tricourile, a afirmat Ciprian Spancioc, presedintele Scolii de Fotbal Liviu Antal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »