Viitorul Zalău, locul trei la o interligă internaţională în Ungaria

Grupa de copii născuţi în 2006 a clubului Viitorul Zalău a participat zilele trecute la o interligă internaţională în Ungaria, la care au mai fost prezente trei echipe din România, două din Ucraina, iar alte două din Ungaria.
Cele opt echipe participante au fost împărţite în două grupe, formaţia zălăuană evoluând împotriva echipelor FC Kiss Baia Mare, Varda SE şi Mateszalka, în cealaltă grupă duelându-se Kinder Carei, Plimob Sighetu Marmaţiei, FC Mukacs şi Beregszasz, ultimele două cluburi fiind din Ucraina.
În faza grupelor, echipa antrenată de Dan Lucaciu a dispus cu 3 – 0 de Kiss Baia Mare şi cu scorul de 3 – 0 de Varda SE, pierzând ultimul meci, cel cu Mateszalka, cu scorul de 0 – 1. Clasată pe locul 1 în grupă, formaţia zălăuană s-a calificat în semifinale, unde a cedat cu 0 – 1 duelul cu Plimob Sighetu Marmaţiei, evoluând în finala mică împotriva celor de la Kiss Baia Mare. Scorul a fost 0 – 0 la finalul timpului regulamentar, iar Viitorul s-a impus cu 3 – 2 la loviturile de departajare, clasându-se pe locul trei în clasamentul final.
Turneul din Ungaria a fost primul din cadrul acestei interligi, competiţia urmând să se desfăşoare pe terenul fiecărei echipe.

Leave a Comment