Viitorul Zalau, locul trei la Cupa Juniorului 2002

Magazin Salajean 23 februarie 2012 0

Viitorul Zalau, locul trei la Cupa Juniorului 2002Clubul manageriat de Daniel Sabau a participat la finalul saptamanii trecute, cu grupa de copii nascuti in 2002, la un nou turneu de fotbal in sala, Cupa Juniorului 2002, desfasurata la Satu Mare. Au fost prezente 16 echipe, impartite in patru grupe, Viitorul Zalau fiind repartizata in Grupa B, alaturi de Viitorul Negresti Oas si Juniorul Alb Satu Mare.

Echipa pregatita de Laurean Flonta s-a impus in ambele dueluri din faza grupelor, 3 – 0 cu Viitorul Negresti Oas si 5 – 1 cu Juniorul Alb Satu Mare. Formatia zalauana s-a impotmolit in semifinale, pierzand cu 2 – 1 duelul cu formatia ungara Gorog Focisuli. Viitorul Zalau a castigat insa finala mica, 1 – 0 cu Plimob Sighetu Marmatiei, terminand astfel competitia pe pozitia a III-a.

Cel mai bun marcator al echipei zalauane a fost Chris Barbul, iar Rares Filip a fost unul dintre evidentiatii turneului, primind o diploma din partea organizatorilor.

Viitorul Zalau: Alexandru Stefan, Mihai Ardelean, Mihai Turian, Antoniu Ilies, Rares Filip, Chris Barbul, Alexandru Jula, Ionut Sandor, Alexandru Breban, Dragos Ilies, Lorand Toma si Eduard Svab. Antrenor: Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »