Viitorul Zalau, locul doi la faza zonala

Magazin Salajean 26 iunie 2009 0

Viitorul Zalau, locul doi la faza zonalaCu o victorie si doua infrangeri la faza zonala de la Satu Mare, grupa de juniori C de la Viitorul Zalau s-a clasat pe locul doi la final, ratand astfel sansa de a se califica in faza finala

Dupa ce a terminat pe primul loc faza judeteana a Campionatului National de juniori C, Viitorul Zalau a participat in aceasta saptamana la faza zonala desfasurata la Satu Mare. Pe langa echipa antrenata de Laurean Flonta au mai fost prezente: Atletic Satu Mare, Gloria Bistrita si Tisa Sighet. Chiar daca s-a clasat pe pozitia secunda, nereusind calificarea la faza finala, managerul clubului, Daniel Sabau s-a declarat multumit de evolutia copiilor. Nu aveam voie sa pierdem meciul cu Gloria Bistrita, mai ales ca, per ansamblu, am dominat, iar in prima repriza am avut patru situatii clare de a inscrie. Totusi, sunt multumit de evolutia copiilor, mai ales ca am avut portar nascut in 1996 si trei jucatori nascuti in 1995, a afirmat Sabau. In primul meci, Viitorul a pierdut cu scorul de 6 – 1 partida cu Atletic Satu Mare, insa trebuie mentionat ca, la scorul de 1 – 0 pentru satmareni, portarul zalauanilor s-a accidentat, iar locul acestuia a fost luat de un jucator de camp. Golul de onoare al echipei Viitorul a fost marcat de Vlad Ortelecan. A urmat meciul cu Gloria Bistrita, pierdut la limita de Viitorul, scor 2 – 1, dupa ce elevii pregatiti de Laurean Flonta au avut in prima repriza patru ocazii mari de a marca. Reusita zalauanilor a venit din partea lui Alexandru Bica. Ultimul meci a fost cel cu Tisa Sighet, castigat fara probleme de echipa zalauana, scor 5 – 1. Pe lista marcatorilor, pentru Viitorul si-au trecut numele Doru Noje, Paul Domocos, Alexandru Bica, Vlad Ortelecan si Ionut Muresan. La final, Viitorul Zalau s-a clasat pe pozitia secunda, avand avantajul golaverajului fata de ocupantele locurilor trei si patru.

Viitorul Zalau: Alexandru Nicoara, Alexandru Gudea, Sergiu Lazar, Paul Domocos, Veres Pall, Sergiu Negritas, Ionut Muresan, Ionut Terec, Razvan Salajan, Alexandru Bica, Vlad Ortelecan, George Riza, Raul Silaghi, Sebastian Moroti, Doru Noje, Joska Akos si Calin Pop. Antrenor: Laurean Flonta.

Rezultatele complete: Viitorul Zalau – Atletic Satu Mare 1 – 6; Tisa Sighet – Gloria Bistrita 3 – 2; Viitorul Zalau – Gloria Bistrita 1 – 2; Atletic Satu Mare – Tisa Sighet 1 – 0; Viitorul Zalau – Tisa Sighet 5 – 1; Atletic Satu Mare – Gloria Bistrita 4 – 1.

Clasament:

1. Atletic Satu Mare 3 3 0 0 11 – 2 12p;

2. Viitorul Zalau 3 1 0 2 7 – 9 4p;

3. Gloria Bistrita 3 1 0 2 5 – 8 4p;

4. Tisa Sighet 3 1 0 2 4 – 8 4p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »