Viitorul Zalau, in cantonament la Baile “1 Mai”

Magazin Salajean 2 februarie 2011 0

Viitorul Zalau, in cantonament la Baile “1 Mai”

Cinci grupe de copii si juniori de la Viitorul Zalau se afla, incepand de duminica, intr-un stagiu de pregatire la Baile 1 Mai. In cantonamentul care va dura pana sambata dupa-amiaza se afla aproximativ 90 de jucatori de la cele doua grupe de juniori republicani (A si B) si de la grupele C, D si E. Echipele de la CS Viitorul sunt cazate la Hotelul Perla, unde dispun de un teren cu suprafata sintetica si de o baza de recuperare moderna, cu bazin, sauna si sala de forta. Copiii sunt insotiti de cei patru antrenori: Daniel Sabau, Bogdan Barnutiu, Laurean Flonta si Aurelian Ghile, dar si de cativa parinti ai copiilor.

Viitorul Zalau a inceput pregatirea pe plan local in urma cu aproape o luna, iar dupa revenirea din cantonament pregatirea va continua pe plan local. Vor urma si meciuri si turnee de verificare, grupa de copii nascuti in 1998 – 1999 fiind deja prezenta la finalul saptamanii trecute la primul turneu amical din acest an, desfasurat la Cluj-Napoca.

Primii care vor intra in competitiile oficiale sunt juniorii republicani, prima etapa a returului Campionatului National fiind programata in data de 6 martie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »