Viitorul Zalău, în cantonament la Băile “1 Mai”

Marius Morar 8 ianuarie 2013 0
Viitorul Zalău, în cantonament la Băile “1 Mai”

Ca la fiecare început de an, grupele de copii şi juniori de la Viitorul Zalău efectuează un stagiu de pregătire la Băile “1 Mai” din judeţul Bihor. Cele patru grupe, 1999 – 2000, 2001 – 2002, 2003 – 2004 şi 2005 – 2006, se află de duminică în cantonament, stagiul de pregătire urmând să se încheie sâmbătă. “Venim de mulţi ani în această staţiune şi suntem cazaţi la Hotelul Perla, unde avem condiţii foarte bune chiar şi de recuperare. Beneficiem şi de un teren cu suprafaţă sintetică, unde ne putem desfăşura antrenamentele”, a dezvăluit managerul clubului Viitorul, Daniel Sabou.

Copiii prezenţi în cantonament sunt însoţiţi de managerul clubului, Daniel Sabou, de antrenorul Laurean Flonta, dar şi de un grup de părinţi destul de numeros.
După prima parte a campionatului, Viitorul Zalău ocupă locul cinci în clasamentul judeţean, la juniori C, locul doi la juniori D şi locul întâi la juniori E, la ultima categorie obţinând şase victorii din tot atâtea meciuri disputate, având şi un golaveraj de invidiat, 60 de goluri marcate şi niciunul primit.

 

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »