Viitorul Zalau, fara victorie la Cupa United Sport

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Viitorul Zalau, fara victorie la Cupa United SportUnul dintre cele mai puternice turnee de copii si juniori din tara s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Cluj-Napoca, Cupa United Sport, organizata la doua categorii de varsta, 2000 si 2001.

CS Viitorul Zalau a participat cu grupa de copii nascuti in 2000, grupa la care au mai evoluat echipele: Viitorul Constanta, Scoala de Fotbal Gica Popescu, Banatul Timisoara 1, CFR Timisoara, U Cluj, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Atletico Arad, Banatul Timisoara 2 si CFR Cluj.

Echipa condusa de Daniel Sabau a evoluat in grupa a II-a, pierzand toate cele trei meciuri din faza grupelor. Viitorul Zalau a sustinut primul meci cu U Cluj, in fata careia a pierdut cu 3 – 0. Echipa zalauana a pierdut cu scorul de 4 – 0 in fata Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, dupa care a cedat cu 3 – 1 in meciul cu Banatul Timisoara 2, meci in care scorul a fost deschis de Viitorul. Ultimul duel din faza grupelor a fost impotriva campioanei nationale la grupa 2000, Ateltico Arad, Viitorul Zalau pierzand cu 5 – 2.

Echipa zalauana a evoluat la final pentru stabilirea locurilor 9 – 10, meci in care a cedat la limita, 2 – 1, in fata celor de la CFR Timisoara. A fost un turneu benefic pentru noi, chiar daca am terminat pe ultimul loc. Se stie foarte bine ca au participat cele mai bune echipe din tara, la acest nivel. Toti adversarii au fost peste noi din punct de vedere valoric, dar diferenta nu este foarte mare. Am vazut care este nivelul grupei la ora actuala si la ce capitole va trebui sa lucram in perioada urmatoare, a afirmat managerul Daniel Sabou.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »