Viitorul Zalau face primul transfer din acest an

Magazin Salajean 18 ianuarie 2011 0

Viitorul Zalau face primul transfer din acest an

Cu toate ca nu a trecut nici macar o luna din acest an, Clubul Sportiv Viitorul Zalau va face in aceasta saptamana primul transfer din 2011. Mijlocasul Andrei Lacatus este dorit de antrenorul Mircea Bolba la FCM Universitar Baia Mare. Bolba il cunoaste pe jucator si are o impresie buna despre el, de aceea si-l doreste la Baia Mare. Si alte echipe sunt interesate de Lacatus, dar cele mai mari sanse sunt sa ajunga la FCMU Baia Mare, ne-a declarat Daniel Sabau.

Nascut in 1993, Andrei Lacatus mai poate evolua inca aproape trei ani ca junior, avand in vedere ca, potrivit noilor reglementari ale Fedratiei Romane de Fotbal, juniorii pot juca pana la 21 de ani. Lacatus a fost adus la clubul zalauan in urma cu sase ani, de la AS Chiesd.

Tot la inceputul acestui an, Viitorul Zalau s-a despartit si de antrenorul Marius Cozma, locul acestuia fiind luat de Aurelian Ghile, profesor de sport la Scoala Gimnaziala Simion Barnutiu si jucator la echipa din Liga a IV-a, Mesesul Treznea.

Cele sase grupe de copii si juniori de la Viitorul Zalau si-au reluat antrenamentele la inceputul saptamanii trecute, urmand sa continue pregatirea pe plan local pana in data de 30 ianuarie, cand este programat un stagiu de pregatire in statiunea 1 Mai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »