Viitorul Zalau, de doua ori pe podium la cupa care-i poarta numele

Magazin Salajean 29 august 2011 0

Viitorul Zalau, de doua ori pe podium la cupa care-i poarta numele

Dupa patru zile in care fotbalul juvenil a fost la el acasa in orasul de la poalele Mesesului, cea de-a VII-a editiei a Cupei Viitorul s-a incheiat joi dupa-amiaza, cand a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalau, festivitatea de premiere la cele cinci grupe de varsta: 1997, 1999, 2000, 2002 si 2003.

Viitorul Zalau a obtinut cel mai bun rezultat cu grupa de copii nascuti in 2002, antrenata de Laurean Flonta, care s-a clasat pe primul loc la finalul competitiei. Viitorul a fost urmata in clasament la aceasta categorie de: Plimob Sighetul Marmatiei, U Cluj, Junior Satu Mare, Steaua Bucuresti, FC Zalau si Viitorul Zalau 2.

Cel mai bun jucator al acestei categorii a fost desemnat Rares Filip (Viitorul Zalau). Alexandru Cocean (Plimob Sighetul Marmatiei) a fost numit cel mai bun portar, iar titlul de golgeter i-a revenit lui Alexandru Jula (Viitorul Zalau). Jucatori remarcati la aceasta categorie au fost: Darius Vlasin (Junior Satu Mare) si Stefan Zaharie (U Cluj).

Viitorul Zalau a reusit sa urce pe podium si cu grupa 1997, clasandu-se pe pozitia a III-a la final, dupa CFR Cluj si Scoala de Fotbal Helmut Duckadam. Echipa zalauana a fost urmata in clasament de Liberty Salonta, Unirea Alba Iulia, U Cluj, Salina Ocna Sugatag, CFR Timisoara, CS Barcau Nusfalau si FC Zalau.

Cel mai bun jucator al turneului a fost numit Sebastian Petrus (CFR Cluj), cel mai bun portar – Sergiu Miclea (Sc. de F. Duckadam), golgeter – Filip Morar (Unirea alba Iulia), iar jucatori remarcati – Adrian Micas (Viitorul Zalau) si Alexandru Lezeu (Liberty Salonta).

Grupa 1999 a fost castigata de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, urmata de U Cluj, CFR Cluj, Il Calcio Satu Mare, FC Zalau, Viitorul Zalau, CS Otopeni si CS Mircea Eliade Bucuresti.

Dulca Marco (U Cluj) a primit titlul de cel mai bun jucator la aceasta competitie, Dorin Farcas (CFR Cluj), titlul de cel mai bun portar, Stefan Roberto (Academia Gheorghe Hagi), a primit titlul de golgeter, iar jucatorii remarcati au fost Alex Bonea (Il Calcio Satu Mare) si Bogdan Lazar (FC Zalau).

Tot Academia Gheorghe Hagi a castigat si grupa 2000, urmata de Steaua Bucuresti, CFR Cluj, Viitorul Constanta, Viitorul Zalau, U Cluj, Plimob Sighetul Marmatiei, CSM Pascani, Steaua 2001, Seso Campia Turzii si FC Bihor.

Cel mai bun jucator la aceasta grupa a fost desemnat Mihael Onisa (Academia Hagi), Kerekes Szabolcs (CFR Cluj), cel mai bun portar, Catalin Magurean (Steaua), golgeterul grupei, iar jucatori remarcati – Alexandru Negrean (U Cluj), Iustin Ardelean si Gabriel Dragomir (ambii de la Viitorul Zalau).

Steaua Bucuresti a castigat cea mai mica categorie a turneului, 2003, urmata de Junior Satu Mare, Pandurasul Targu Jiu, CS Mircea Eliade, Viitorul 2003, Pandurii Targu Jiu, Viitorul Zalau.

Antoniu Gnant (Junior Satu Mare) a fost numit cel mai bun jucator, Stefan Florica (Steaua Bucuresti), cel mai bun portar, Daniel Bican (Pandurasul Tg. Jiu), golgeter, iar jucatori remarcati – Alex Mare (Viitorul Zalau) si Alex Pantea (CS Mircea Eliade Bucuresti).

Managerul CS Viitorul Zalau, Daniel Sabou, s-a declarat multumit la final de faptul ca a reusit sa urce pe podium cu doua grupe, dar s-a aratat putin dezamagit de evolutia grupei 1999. Cred ca si in acest an a fost un turneu reusit, cu surprize care au prins atat la publicul zalauan, cat si la invitati. Ne bucuram ca am reusit sa ne clasam cu doua grupe pe podium, la o competitie unde au participat echipe cu nume din fotbalul romanesc. Sunt multumit si de grupa 2000, dar putin dezamagit de grupa 1999. Ma bucur ca lumea a fost din nou multumita la final. Multumesc inca o data tuturor celor care au contribuit la buna desfasurare a acestui turneu si in special sponsorilor.

Toate echipele participante au primit la final cate o diploma, iar primele trei de la fiecare grupa au mai primit si cate un trofeu. Si jucatorii care au primit premii individuale au fost rasplatiti cu cate un trofeu si o diploma din partea organizatorilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »