Viitorul Zalau, cea mai buna comportare cu grupa 2002

Magazin Salajean 26 august 2011 0

Viitorul Zalau, cea mai buna comportare cu grupa 2002

Editia cu numarul 7 a Cupei Viitorul s-a incheiat ieri dupa-amiaza, cand a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalau festivitatea de premiere a celor peste 40 de echipe participante.

Dintre echipele salajene participante la acest turneu cea mai buna comportare a avut-o Viitorul Zalau, care s-a clasat pe primul loc cu grupa 2002.

Echipa pregatita de Laurean Flonta si Bogdan Barnutiu a castigat cinci din cele sase partide sustinute, iar intr-una a remizat, 1 – 1 cu Universitatea Cluj. Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in partida cu Steaua, pe care zalauanii au castigat-o cu scorul de 14 – 3. Viitorul a fost urmata in clasament de Plimob Sighetu Marmatiei si Universitatea Cluj.

FC Zalau a avut cea mai buna comportare cu grupa 1999, clasandu-se la final pe pozitia a V-a. Locul I la aceasta categorie a fost castigat de Academia Gheorghe Hagi, urmata pe podium de U Cluj si CFR Cluj.

CS Barcau Nusfalau a participat doar la grupa 1997, pierzand toate cele patru partide sustinute. Cea mai buna echipa la aceasta categorie a fost CFR Cluj, care a dispus in finala cu scorul de 3 – 0, la masa verde, de Scoala de Fotbal Helmut Duckadam.

Finala mica si, totodata locul trei, au fost castigate de Viitorul Zalau, care a trecut la penalty-uri cu 4 – 2 de Liberty Salonta, dupa ce scorul era 0 – 0 la finalul timpului regulamentar.

Grupa 2000 a fost castigata de Academia Gheorghe Hagi, urmata in clasament de Steaua Bucuresti si CFR Cluj.

La cea mai mica categorie, 2003, legea a fost facuta de Steaua Bucuresti, care a inregistrat cinci victorii si o remiza in cele sase partide disputate. Podiumul a fost completat de Junior Satu Mare si Pandurasul Targu Jiu.

Cu mai multe detalii despre turneu vom reveni in editia de luni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »