Viitorul Zalău, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei „Hagi”

Echipa pregătită de Laurean Flonta va participa la finalul acestei săptămâni la faza zonală, programată la Cluj

Prima competiţie rezervată copiilor şi juniorilor încheiată în Sălaj, Cupa „Hagi”, a fost câştigată de Viitorul Zalău, echipa pregătită de Laurean Flonta câştigând toate cele opt partide disputate în cadrul fazei judeţene. Formaţia zălăuană a marcat peste 50 de goluri împotriva celorlalte patru echipe înscrise în competiţie, primind, în schimb, doar trei goluri. Pe lângă Viitorul, în faza judeţeană a Cupei „Hagi” au evoluat: FC Zalău, Sportul Şimleu, CS Crasna şi CSS Zalău, echipe în faţa cărora formaţia pregătită de Laurean Flonta a obţinut victorii categorice. Totuşi, antrenorul echipei Viitorul regretă faptul că nu au existat mai multe echipe înscrise în această competiţie, aşa cum s-a întâmplat în judeţele limitrofe. „Competiţia a fost foarte slabă la nivel de judeţ, iar echipele nu s-au ridicat la un nivel înalt, ceea ce pentru noi va fi un dezavantaj la faza zonală. Dacă anul trecut, cu această grupă am ajuns până în semifinală la turneul zonal, în acest an ne dorim să jucăm finala. Există câţiva jucători accidentaţi, dar sper să-şi revină şi facem o figură frumoasă la turneul de la Cluj. Ne confruntăm şi cu FC Bihor, care anul trecut a devenit vicecampioană naţională, dar avem o şansă şi sper să o putem fructifica”, a precizat antrenorul grupei de copii de la Viitorul.
Clubul manageriat de Daniel Sabou va fi prezent pentru a patra oară la faza zonală a acestei competiţii, iar de două ori a ajuns chiar la turneul final. „Suntem bucuroşi că ne-am calificat la faza zonală a acestei competiţii, însă, este păcat că în Sălaj, nivelul competiţiei este foarte scăzut în comparaţie cu ale altor judeţe. Avem o şansă şi vom încerca să profităm de ea. Va fi greu să obţinem calificarea în faza finală, dar sperăm să jucăm finala”, a afirmat managerul Daniel Sabou.
Viitorul Zalău a învins cu scorul de 3 – 0 şi 8 – 0 FC Zalău, cu 8 – 1 în ambele manşe CSS Zalău, cu 6 – 1 şi 4 – 0 Sportul Şimleu, cu 2 – 0 şi 14 – 0 cu CS Crasna.
Faza zonală este programată sâmbătă şi duminică, la Cluj, iar din seria Viitorului mai fac parte: FC Bihor, Gloria Bistriţa, Il Calcio Satu Mare, Mara Baia Mare şi o echipă din Gherla.
Viitorul Zalău: Mihai Ardelean, Ştefan Alexandru, Raul Chiş, Mihai Turian, Antonio Ilieş, Rareş Filip, Alexandru Jula, Barbul Chris, Ionuţ Şandor, Dragoş Ilieş, Darius Balint, Leonard Toma, Patrick Brândea, Emanuel Seran şi Eduard Şvab. Antrenor: Laurean Flonta

 

Leave a Comment