Viitorul Zalău a ratat prezenţa între cele mai bune opt echipe din ţară

Marius Morar 4 decembrie 2012 0
Viitorul Zalău a ratat prezenţa între cele mai bune opt echipe din ţară

Echipa pregătită de Laurean Flonta a ratat şansa de a evolua între cele mai bune opt echipe din ţară la Memorialul “Gheorghe Ola”, fiind eliminată în faza zonală desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din Târgu Mureş.
Viitorul Zalău a fost repartizată în Zona a V-a, alături de ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, AFC Odorheiu Secuiesc şi CS Olimpia Beclean. Formaţia zălăuană a avut ghinion încă de la primul meci, pe care l-a pierdut la limită, 1 – 2 în faţa celor de la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, ratând multe ocazii de a înscrie, chiar şi o lovitură de la şapte metri. Pentru Viitorul, golul de onoare l-a marcat Antoniu Ilieş.
Zarurile erau aruncate înainte ca Viitorul să susţină al doilea meci, cel cu Olimpia Beclean, fiindcă echipa din Mureş câştigase şi partida cu Odorheiu Secuiesc. Totuşi, juniorii zălăuani s-au impus cu un categoric 4 – 1 în faţa celor din Beclean, cele patru reuşite aparţinându-le lui Chris Barbul (2), Alexandru Mare şi Deczi Eduard.
Ultimul meci pentru Viitorul i-a cauzat şi un eşec usturător echipei zălăuane, 0 – 6 în faţa echipei ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, formaţie ce s-a calificat la turneul final.
“Am avut o evoluţie bună în primul meci, dar am avut parte de ghinion. În ultimul meci s-a accidentat Antoniu Ilieş, care a fost stâlpul apărării, iar jocul s-a rupt din acel moment”,ne-a declarat antrenorul Laurean Flonta.
Viitorul Zalău: Leonard Mureşan, Răzvan Lung, Antoniu Ilieş, Chris Barbul, Rareş Simoc, Rareş Cadar, Ştefan Neagotă, Kabai Marco, Alexandru Mare, Mario Ciurbe, Deczi Eduard. Antrenor: Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »