Viitorul Zalau a pierdut la golaveraj calificarea in finala

Magazin Salajean 7 decembrie 2010 0

Viitorul Zalau a pierdut la golaveraj calificarea in finalaClasata pe primul loc la finalul fazei judetene a Memorialului Gheorghe Ene, grupa de copii nascuti in 2002 de la Viitorul Zalau a participat la finalul saptamanii trecute la faza zonala a competitiei. Gruparea de la poalele Mesesului a fost repartizata in Zona 8, alaturi de CSU Partium Oradea, CS Il Calcio Satu Mare si formatia gazda, CS Plimob Sighet.

Echipa antrenata de Laurean Flonta a inregistrat doua victorii si un rezultat de egalitate, insa a pierdut la golaveraj calificarea in faza finala. Am avut si ghinion, insa si arbitri au pus umarul la ratarea calificarii, a declarat antrenorul Flonta.

In primul meci, Viitorul Zalau a invins cu scorul de 13 – 0 Partium Oradea, dupa care a dispus cu scorul 5 – 2 de formatia satmareana. Ultimul meci a fost cel cu formatia gazda, in care zalauanii au condus cu scorul de 1 – 0 pana aproape de final, insa, cand mai erau patru minute de joc, arbitrii au acordat o lovitura libera de la aproximativ zece metri, din care sighetenii au restabilit egalitatea, scorul final fiind 1 – 1.

In celelalte doua jocuri, Plimob Sighet a castigat cu scorul de 4 – 0 in fata satmarenilor si cu scorul de 14 – 0 in fata echipei din Bihor, avand astfel un golaveraj mai bun decat Viitorul si calificandu-se in faza finala.

Lotul echipei Viitorul Zalau: Alexandru Stefan, Barbul Chris, Mihai Ardelean, Antonio Ilies, Rares Filip, Alexandru Jula, Ionut Sandor, Shab Eduard, Mihai Turian, Alexandru Radu. Antrenor: Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »