Viitorul Zalau a jucat finala la Cupa Juniorul

Magazin Salajean 16 mai 2012 0

Viitorul Zalau a jucat finala la Cupa JuniorulGrupa de copii nascuti in 2002 de la Viitorul Zalau a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Cupa Juniorul de la Satu Mare, competitie la care au mai fost prezente echipe din Satu Mare, Baia Mare si Cluj-Napoca. Echipa pregatita de Laurean Flonta a evoluat in Grupa B, alaturi de LPS Satu Mare, Dynamic Baia Mare, Pro Junior Cluj si Olimpia Satu Mare, clasandu-se pe locul doi la final. In faza sferturilor, juniorii zalauani s-au duelat cu U Cluj 2, pe care a invins-o cu scorul de 5 – 4 la penalty-uri. Viitorul Zalau nu s-a oprit nici in faza semifinala, invingand cu scorul de 3 – 0 LPS Satu Mare. Echipa zalauana a fost la un pas de a castiga turneul de la Satu Mare, fiind invinsa cu greu in finala, cu scorul de 1 – 0 de Mara Baia Mare.

La turneul de la Satu Mare au mai fost prezente echipele: Scoala de Fotbal Liviu Antal, FC Maramures, U Cluj si Junior Satu Mare, insa au fost cluburi care au participat cu doua echipe.

Viitorul Zalau: Alexandru Stefan, Mihai Ardelean, Mihai Turian, Antoniu Ilies, Rares Filip, Chris Barbul, Alexandru Jula, Ionut Sandor, Alexandru Breban, Dragos Ilies, Lorand Toma si Eduard Svab. Antrenor: Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »