Viitorul Zalau a jucat finala Cupei Juniorului

Magazin Salajean 8 martie 2012 0

Viitorul Zalau a jucat finala Cupei JunioruluiSala de sport a Colegiului Traian Vuia din Satu Mare a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute Cupa Juniorului, la categoria 2004, turneu de minifotbal la care au fost prezente doua echipe de la Viitorul Zalau: Viitorul Zalau negru si Viitorul Zalau rosu, a doua echipa ajungand pana in finala mare a competitiei.

In faza grupelor, Viitorul Zalau rosu a invins cu scorul de 2 – 0 Marta Baia Mare si cu scorul de 7 – 1 Scoala de Fotbal Liviu Antal, in timp ce Viitorul Zalau negru a pierdut cu scorul de 3 – 0 duelul cu Il Calcio Satu Mare si cu scorul de 5 – 0 partida cu LPS Satu Mare. Viitorul Zalau negru s-a oprit in semifinale, pierzand cu scorul 9 – 8, la loviturile de departajare, partida cu Plimob Sighetul Marmatiei, in timp ce Viitorul Zalau rosu a dispus cu scorul de 3 – 0 de Dynamic Baia Mare.

Viitorul Zalau negru a jucat la final pentru stabilirea locurilor 9 – 10, invingand cu scorul de 2 – 0 Marta Baia Mare. Viitorul Zalau rosu a jucat finala mare, in fata celor de la FC Bihor, pe care a pierdut-o cu scorul de 4 – 3. Zalauanul Razvan Lungu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar Alexandru Mare, unul dintre evidentiatii turneului.

Viitorul Zalau rosu: Razvan Lungu, Stefan Neagota, David Kabai, Alexandru Mare, Szezgin Denis si Rares Dura.

Viitorul Zalau negru: Ionut Brandea, Marco Kabai, Stefan Teglas, Deczi Eduard si Sergiu Elekes.

Ambele echipe au fost conduse de pe margine de antrenorul Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »