Viitorul Zalau a dat al treilea jucator la lotul national

Magazin Salajean 28 iulie 2010 0

Viitorul Zalau a dat al treilea jucator la lotul national

Dupa Paul Domocos si Andrei Lacatus, a venit randul lui Razvan Moisi sa imbrace tricoul echipei nationale

Clubul Sportiv Viitorul Zalau are, din nou, motiv de bucurie. La sediul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj a sosit ieri dimineata un fax, in care jucatorul Razvan Moisi este convocat in perioada 18 august – 1 septembrie la lotul national Under 14. Juniorul Viitorului a participat la mai multe actiuni de selectie, ultima desfasurandu-se in perioada 26 – 31 iunie, la Targu Neamt. Au fost patru selectionate (Ardeal + Moldova, Dobrogea + Muntenia, Bucuresti si Banat + Oltenia), Moisi facand parte din prima selectionata. Au avut loc doua meciuri: Ardeal + Moldova – Dobrogea + Muntenia (primul meci) si Bucuresti – Banat + Oltenia (al doilea meci), la finalul carora s-au format patru loturi valorice.

Razvan Moisi a fost inclus in primul lot, evoluand in aparare alaturi de alti doi fundasi de la Steaua Bucuresti si unul de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Au avut loc alte doua meciuri intre cele patru loturi valorice, in urma carora antrenorul lotului national, Lucian Marinof, a stabilit lotul national de Under 14, din care face parte si zalauanul Razvan Moisi. Acesta va fi prezent in 18 august la Casa Fotbalului din Bucuresti, de unde toti jucatorii vor pleca intr-o tabara nationala organizata de Federatia Romana de Fotbal, la Campina. Razvan este un copil talentat, care sunt convins ca va ajunge departe. Pentru mine este o bucurie faptul ca inca un copil de la Viitorul Zalau a fost convocat la lotul national.

Pentru el este un inceput, dar greul de abia acum incepe. Am insa foarte mare incredere in el ca va fi un jucator de baza la lotul national. Abia astept sa aiba un meci international, pentru a fi alaturi de el, in tribune, a declarat Daniel Sabau. Si tatal lui Razvan, Nicu Moisi, ii prevede un viitor frumos fiului sau. Vreau sa-l felicit pe Razvan pentru ca, prin aceasta convocare a demonstrat ca investitiile facute pana acum nu au fost in zadar. Sunt bucuros ca in urma cu sase ani am ales sa inscriu copilul la acest club, avand incredere in Daniel si in colectivul de antrenori.

S-a dovedit inca o data ca la acest club se munceste si se doreste cu adevarat performanta. La Targu Neamt am fost alaturi de Razvan si am fost mandru vazand ca fiul meu evolueaza in aparare alaturi de jucatori de la cluburi cu nume in fotbalul romanesc. Sunt convins ca pentru el este doar un inceput, dar am incredere ca prin seriozitate si munca va deveni unul din componentii de baza ai echipei, a fost de parere tatal lui Razvan.

De mentionat ca pe langa Paul Domocos (Under 16), Andrei Lacatus (Under 17), iar acum Razvan Moisi (Under 15), alti doi jucatori de la Viitorul Zalau, Ionut Muresan si Raul Silaghi, sunt in vizorul antrenorului lotului national Under 15.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »