Viitorul Zalău s-a “împotmolit” la Bălan

Magazin Salajean 29 martie 2011 0

Viitorul Zalău s-a “împotmolit” la Bălan

Un alt derby sălăjean s-a consumat duminică, în etapa a XIX-a a Campionatului Naţional de juniori republicani, între Luceafărul Bălan şi Viitorul Zalău.

Juniorii Luceafărului s-au impus la ambele grupe în faţa zălăuanilor, elevii pregătiţi de Emil Ionaş şi Nicolae Daroţi având o evoluţie foarte bună în ambele partide.

La juniori A, scorul final a fost 1 – 0, golul victoriei fiind marcat în minutul 71, de Ionuţ Noje, dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută de Ionuţ Pop. Chiar dacă în prima repriză nu s-a înscris niciun gol, gazdele puteau deschide scorul cu două minute înainte de finalul primei părţi, când Alexandru Teglaş a trimis un şut în transversală. Conducerea tehnică a ţinut să remarce întreaga echipă, dar mai ales evoluţia portarului Marcel Petcu, care a avut câteva intervenţii foarte bune.

Tot o victorie la limită au obţinut şi juniorii B de la Bălan, scorul final fiind 2 – 1. După ce în minutul 3 a trimis balonul în bară, opt minute mai târziu Adrian Pop a reuşit să deschidă scorul pentru gazde, cu un şut plasat din interiorul careului. Adrian Stejerean putea face 2 – 0 în minutul 25, însă şutul său s-a oprit în bară.

La cinci minute de la reluare, Adorian a înscris pentru 2 – 0 din pasa lui Zaharie, iar în minutul 47 acelaşi Zaharie a trimis balonul în bară. Viitorul a redus din handicap în minutul 75. Mureşan a executat o lovitură de pedeapsă, portarul Bălanului a respins, iar Veres Pall, pe fază, a reluat în plasă. Cei doi antrenori ai Bălanului s-au declarat mulţumiţi şi de evoluţia juniorilor B, pe care a ţinut să-i felicite.

În etapa viitoare, programată duminică, Luceafărul Bălan va sta, urmând să câştige la masa verde duelul cu FC Silvania, care s-a retras din campionat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »