Viitorul Zalău a câştigat turneul de la Oradea

Magazin Salajean 28 aprilie 2011 0

Viitorul Zalău a câştigat turneul de la OradeaGrupele de copii născuţi în 2000 şi 2002 de la Viitorul Zalău au participat la finele săptămânii trecute la un turneu de fotbal rezervat juniorilor, ce a avut loc pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea şi la Baza Sportivă Bioland Paleu.

La categoria 2000, grupa pregătită de Daniel Sabău a ocupat prima poziţie la final, câştigând toate meciurile susţinute. În grupe, Viitorul a dispus cu 2 – 1 de FC Bihor, cu 6 – 0 de LPS Oradea şi cu 3 – 0 de Gloria Beiuş, prin neprezentare. În semifinale, zălăuanii au întâlnit CFR Cluj, formaţie de care au dispus cu scorul de 3 – 1. În finală a întâlnit din nou FC Bihor, pe care a învins-o şi de această dată, cu scorul de 1 – 0. Pe lângă primul loc ocupat de întreaga echipă, Viitorul a mai primit la final două premii individuale. Gabriel Dragomir a fost desemnat cel mai bun portar al categoriei, iar Alexandru Taloş a primit titlul de golgeter.

Grupa de copii născuţi în 2002, antrenată de Laurean Flonta, nu a reuşit să treacă de faza grupelor, chiar dacă a înregistrat două victorii şi două înfrângeri: 6 – 1 cu FC Bihor, 1 – 4 cu U Cluj, 1 – 3 cu Iris Oradea şi 5 – 4 cu Atletico Arad.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »