Viitorul Zalău a câştigat pentru a treia oară Cupa Hagi

Magazin Salajean 24 martie 2011 0

Viitorul Zalău a câştigat pentru a treia oară Cupa HagiClubul manageriat de Daniel Sabău va reprezenta şi în acest an Sălajul la faza zonală a Cupei Hagi – Danone. Aflată la a IV-a ediţie, Cupa Hagi a avut la primele două ediţii un alt partener ca sponsor, Vodafone, iar la ediţia de anul trecut şi la cea din acest an partener este Danone România.

Organizată abia la începutul acestei săptămâni, faza judeţeană a Cupa Hagi s-a desfăşurat pe Stadionul Măgura din Şimleu Silvaniei, fiind prezente patru echipe: Viitorul Zalău, FC Zalău, CS Barcău Nuşfalău şi Sportul Şimleu. Câştigătoarea din acest an a fost Viitorul Zalău, fiind a treia ediţie a fazei judeţene pe care o câştigă clubul zălăuan după cea de anul trecut şi cea din urmă cu trei ani, în urmă cu doi ani câştigătoare fiind CS Barcăul Nuşfalău.

Grupa condusă de Sabău a acumulat nouă puncte la final, după două victorii şi un egal, având cu un punct mai mult decât FC Zalău. Sportul Şimleu s-a clasat pe poziţia a III-a, cu cinci puncte, iar ultima poziţie a fost ocupată de Barcăul Nuşfalău, care a înregistrat doar eşecuri.

Cel mai bun golaveraj l-a avut însă Sportul Şimleu, care, spre surprinderea tuturor celor prezenţi, a învins cu 21 – 1 CS Barcăul Nuşfalău, persoane prezente la acel meci afirmând că antrenorul Liviu Feraru le-a spus copiilor de la Nuşfalău să nu joace la adevărata valoare, în speranţa că echipa din Şimleu Silvaniei va obţine calificarea la faza zonală. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, conducerea fotbalului sălăjean ar trebui să ia măsuri, mai ales că AJF-ul a avut şi reprezentant la această competiţie.

Managerul Daniel Sabău a declarat la finalul turneului că dedică această calificare jucătorului Daniel Pop, care a suferit în această iarnă un accident destul de grav la schi, el neputând participa nici la faza zonală de la finele acestei săptămâni. Mă bucur că reprezentăm din nou Sălajul la o fază zonală şi sper să facem şi o figură frumoasă la Cluj. Îi dedicăm această calificare lui Daniel Pop, care a suferit un accident la schi în această iarnă. Suntem alături de el şi sperăm să-şi revină cât mai curând, a afirmat Daniel Sabău.

Vor avea loc şase faze zonale în şase judeţe, prima fiind chiar cea de la Cluj, unde participă şi echipa zălăuană. Pe lângă Viitorul vor mai fi prezente: Luceafărul Oradea, LPS Satu Mare, FC Mara Baia Mare, Gloria Bistriţa şi Universitatea Cluj.

La ediţia de anul trecut au fost prezenţi 2892 de jucători de la 278 de echipe, care au susţinut 362 de meciuri pe durata a 23.000 de minute, partidele fiind urmărite de peste 21.000 de spectatori. Nu pot uita că o competiţie asemănătoare a reprezentat primul meu prilej de afirmare. Sunt sigur că toţi copiii care iau parte la un asemenea eveniment au şansa să se afirme. De aceea, cred în acest parteneriat şi sunt sigur că peste ani vor fi destui cei care vor spune: < Eu am jucat la Cupa Hagi Danone >, a declarat Gheorghe Hagi.

Lotul echipei Viitorul Zalău: Rareş Pop, Gabriel Dragomir – Szeleş Roland, Alex Taloş, Alexandru Neagotă, Daniel Şamşudan, Sergiu Bulgărean, Răzvan Birta, Antonius Barbul, Ştefan Ţârle, Florin Pop, Tudor Brândea, Iustin Ardelean, Sergiu Şamşudan şi Ilesz Tamas. Antrenor: Daniel Sabău.

Rezultatele complete:

Viitorul Zalău – Sportul Şimleu 1 – 1

FC Zalău – CS Barcău Nuşfalău 5 – 0

Sportul Şimleu – CS Barcău Nuşfalău 21 – 1?!

Viitorul Zalău – FC Zalău 7 – 1

FC Zalău – Sportul Şimleu 2 – 1

CS Barcău Nuşfalău – Viitorul Zalău 0 – 3

Clasament:

1. Viitorul Zalău 3 2 1 0 11 – 2 9p

2. FC Zalău 3 2 0 1 8 – 8 8p

3. Sportul Şimleu 3 1 1 1 23 – 4 5p

4. CS Barcăul Nuşfalău 3 0 0 3 1 – 29 0p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »