Viitorul Ulmeni, adversara Unirii Mirşid la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Campioana judeţului Sălaj la fotbal, Unirea Mirşid, şi-a aflat adversara de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Comietul Executiv din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis ca unul dintre cele 21 de jocuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a să fie şi cel dintre campioana Sălajului şi cea a judeţului Maramureş. Dacă Unirea Mirşid a câştigat campionatul Ligii a IV-a cu câteva etape înainte de final, campioana Maramureşului s-a decis sâmbătă, după finala dintre Avântul Bârsana, câştigătoarea Seriei Nord şi Viitorul Ulmeni, ocupanta primului loc în Seria Sud. Echipa din Ulmeni s-a impus la limită, scor 2 – 1, după ce a condus cu 2 – 0, iar Avântul Bârsana a redus din diferenţă în zece oameni.
„Viitorul Ulmeni este un adversar puternic, dar vom încerca să ne pregătim cât mai bine pentru cele două jocuri de baraj şi să facem două partide reuşite. Nu ştim ce va fi după jocul de baraj, fiindcă, o comună cum este Mirşidul nu-şi va putea permite de una singură să susţină o echipă în Liga a III-a”, a declarat primarul Călin Bereschi.
Partida tur dintre Unirea Mirşid şi Viitorul Ulmeni este programată sâmbătă, începând cu ora 18, pe terenul din Ulmeni, iar returul este programat în data de 25 iunie, pe terenul din Popeni.
În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine atât la puncte, cât şi la golaveraj, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de cinci minute acordata la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungiri, echipa câştigătoare va fi desemnata în urma executării loviturilor de departajare.

Leave a Comment