Viitorul transfera pe banda rulanta

Magazin Salajean 18 ianuarie 2012 0

Viitorul transfera pe banda rulantaClubul manageriat de Daniel Sabau este pe primul loc in judet si la transferuri, nu numai in competitiile de copii si juniori. Viitorul Zalau a transferat pana in prezent o serie de jucatori la cluburi importante din Romania, iar transferurile vor continua si in acest an. Conducerea clubului zalauan a ajuns la inceputul acestui an la o intelegere cu clubul Liberty Salonta, pentru transferurile jucatorilor Paul Domocos (1994) si Doru Noje (1995), care au inceput de ieri pregatirile alaturi de juniorii echipei Liberty.

Alti doi jucatori talentati de la Viitorul, Razvan Moisi si Alexandru Gudea, de la echipa de juniori republicani B, se afla in atentia celor de la Universitatea Cluj, sansele fiind foarte mari ca acestia sa evolueze incepand din aceasta primavara la juniorii sepcilor rosii.

Discutiile cu cei de la Salonta sunt foarte avansate pentru Domocos si Noje. Urmeaza doar sa stabilim in ce conditii vor pleca cei doi de la club. Cei de la Universitatea Cluj si-au aratat interesul pentru Moisi si Gudea, iar sansele sunt foarte mari ca acestia sa ajunga la Cluj, in perioada imediat urmatoare. Mai avem cativa jucatori de care s-au interesat cluburi importante din Romania, carora le vom dezvalui numele la momentul potrivit, a precizat managerul Daniel Sabau.

Viitorul Zalau a transferat in ultimii ani sapte jucatori la cluburi din Romania, cel mai important trasfer fiind cel al atacantului Vlad Morar la Universitatea Cluj, fotbalistul originar din Criseni debutand anul trecut in Liga I. Un alt transfer important este cel al mijlocasului Andrei Lacatus la FC Maramures Universitar Baia Mare, acesta intorcandu-se in toamna anului trecut la clubul maramuresean, dupa ce a parasit la un moment dat echipa.

Alti trei jucatori evolueaza acum la grupele de juniori de la Universitatea Cluj: Alex Baican, Paul Gazda si Alex Pop, in timp ce portarul Cristian Man a ajuns la CFR Cluj, dupa ce a devenit campion national cu Banatul Timisoara, iar Alex Flueras a fost transferat la Ardealul Cluj. Nu poate decat sa ma bucure faptul ca am realizat toate aceste transferuri. Cred ca realizarea acestor transferuri, dar si a celorlalte care vor urma, cu siguranta, in acest an, demonstreaza ca la Viitorul se munceste cu seriozitate. Vrem sa punem tot mai mult accentul pe grupele mici de copii si juniori, chiar de aceea am si infiintat anul trecut o noua grupa de copii, 2005 – 2006. Scopul nostru este sa-i invatam fotbalului si sa-i crestem pana la o anumita varsta, dupa care sa le oferim altor antrenori sansa de a-i pentru fotbalul mare, a mai afirmat Daniel Sabau.

CS Viitorul Zalau s-a intors sambata dintr-un stagiu de pregatire de sapte zile desfasurat la Baile 1 Mai, unde au fost prezente sase dintre cele opt echipe de copii si juniori din cadrul clubului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »