Victorie la scor cu Ardudul

Magazin Salajean 4 august 2008 0

Victorie la scor cu Ardudul

FC Zalau a invins cu scorul de 9 – 3 echipa din Liga a IV-a satmareana, Spicul Ardud

Dupa hattrick-ul reusit in meciul cu Victoria Carei, atacantul Adrian Farcas a inscris nu mai putin de 8 goluri in amicalul cu echipa satmareana

Meciul a avut loc joi dupa-amiaza, pe Stadionul Municipal din Zalau. FC Zalau a deschis scorul inca din minutul patru, prin atacantul Adrian Farcas, care a profitat de o greseala in apararea adversa. Oaspetii au egalat dupa numai sase minute, prin Alin Lung, din lovitura de pedeapsa. Gorga a dus din nou Zalaul in avantaj in minutul 36, deviind mingea cu calcaiul in poarta de la aproximativ doi metri. Doua minute mai tarziu, Farcas a majorat avantajul pentru zalauani. Acesta a preluat in careu mingea trimisa de pe partea dreapta de Negrean si l-a invins pe portarul advers cu un sut in coltul lung. Pana la pauza, Farcas si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor in minutul 42, cand a primit o pasa pe partea stanga de la Craciun, a driblat un fundas advers si a trimis mingea in plasa pe langa portarul Ardudului. Gigi Gorga putea majora diferenta la doar cinci minute de la reluare, dar a ratat singur cu poarta goala. Si Craciun a trecut pe langa gol un minut mai tarziu, cand a trimis mingea pe langa poarta chiar daca s-a aflat fata-n fata doar cu portarul advers. Si Farcas a ratat singur cu portarul advers in minutul 55, dupa ce a primit o pasa de la Gorga. Nu a ratat insa patru minute mai tarziu, cand l-a invins pe portarul advers printr-o bolta trimisa din afara careului, dupa o pasa foarte buna in adancime a fundasului Toma. Oaspetii au redus din handicap in minutul 60, cand Florin Pintea a trimis o bolta de la 35 de metri, dupa o greseala a fundasului Cosma.

Doua minute mai tarziu, Gorga a trimis mingea cu capul putin pe langa poarta, din centrarea lui Vegh. Jucatorul oaspetilor, Rebegea, a marcat al treilea gol pentru Ardud in minutul 65, printr-un sut din careu. Notigan si-a salvat echipa de la al patrulea gol in minutul 67, cand a respins sutul trimis de un atacant advers din interiorul careului. Doua minute mai tarziu Gigi Gorga a trimis balonul in transversala din numai sase metri, dupa o centrare de pe partea stanga a lui Craciun. Farcas a dus din nou Zalaul la o diferenta de trei goluri, in minutul 71, printr-un sut trimis de la marginea careului de pedeapsa. Gorga a mai ratat o noua ocazie monumentala in minutul 73, cand a recuperat o minge la mijlocul terenului, a patruns singur spre poarta adversa, dar a timis balonul pe langa poarta. FC Zalau a marcat al saptelea gol in minutul 75, prin acelasi Farcas, care a primit o minge de la Toma, a driblat portarul advers, dupa care a trimis mingea in plasa. Atacantul echipei pregatite de Marius Pasca a majorat diferenta de pe tabela 4 minute mai tarziu. Tot Farcas a inchis tabela in minutul 85, cand a recuperat o minge la mijlocul terenului, a patruns pe diagonala spre poarta si a trimis o bolta peste portarul iesit la marginea suprafetei de pedeapsa. Urmatorul meci pentru echipa antrenata de Marius Pasca va avea loc maine dupa-amiaza, in deplasare la Victoria Carei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »