Victorie la „masa verde” pentru FC Zalău

FC Zalău a scăpat, din nou, de ultimul loc al Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal, după victoria la „masa verde” obţinută în etapa a 20-a a, desfăşurată sâmbătă. Zălăuanii urmau să întâlnească pe teren propriu Luceafărul Bălan, formaţie promovată în al treilea eşalon în vara anului trecut, dar care s-a retras din campionat în pauza dintre tur şi retur. Având în vedere că a evoluat până la finalul primei părţi a campionatului, formaţia din Bălan pierde, conform regulamentului, toate meciurile din retur cu scorul de 0 – 3.
În urma acestei victorii, FC Zalău a acumulat 16 puncte şi ocupă poziţia a 12-a.
În tur, Luceafărul Bălan a terminat la egalitate partida susţinută pe teren propriu cu FC Zalău, scor 2 – 2.
FC Zalău se va deplasa în etapa viitoare la Miercurea Ciuc, pentru duelul cu echipa locală, Csikszereda. În tur, echipa pregătită de Constantin Olariu şi Cristian Oros a cedat cu 0 – 3 disputa de pe teren propriu.
Rezultatele complete din runda a 20-a: CS Oşorhei – Sănătatea Cluj 4 – 2, CS Iernut – CSM Sighetu Marmaţiei 1 – 0, Industria Galda – Csikszereda Miercurea Ciuc 2 – 1, FC Zalău – Luceafărul Bălan 3 – 0, Avântul Reghin – Luceafărul Oradea 1 – 1, Odorheiu Secuiesc – Unirea Dej 1 – 1, AFC Comuna Recea – Unirea Jucu 0 – 3.

Leave a Comment