Victorie in patru seturi pentru Remat

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

Victorie in patru seturi pentru Remat

Remat Zalau a avut vineri dupa-amiaza un meci mai greu decat se asteptau spectatorii prezenti in sala si, probabil, chiar si jucatorii echipei zalauane. Rematul a pierdut un nou set, dar nu si al doilea punct al sezonului.

Campioana Romaniei la volei masculin s-a impus in patru seturi in fata oltenilor de la SCMU Craiova, insa Mozer si compania au trebuit sa forteze destul de mult pentru a obtine toate cele trei puncte.

Craiova a inceput tare inca din start, avand 8 – 4 la primul time-out tehnic. Rematul a egalat la 9, s-a mers cap la cap, iar la al doilea time-out tehnic Zalaul conducea cu 16 – 14. S-a facut chiar 20 – 16, moment in care antrenorul craiovenilor a cerut al doilea timp de odihna, primul fiind cerut la 9 – 9. Oltenii s-au apropiat la 24 – 23, Mariusz Sordyl a cerut si el al doilea time-out, dupa care Laza a inchis setul cu un atac pe centru.

Setul al doilea a fost dominat aproape in totalitate de oaspeti, la care au evoluat si cei trei salajeni: Adrian Briscan, Cristian Pop si Marius Ciortea. Dupa 6 – 8 si 15 – 16 la cele doua time-ut-uri tehnice, Craiova s-a impus la final cu 25 – 20.

Meciul a contiuat sa fie la fel de disputat si in actul trei. Craiova a avut 8 – 7 si 16 – 14 la cele doua timpuri tehnice de odihna, dar Rematul a egalat la 16, iar pe final s-a desprins la 24 – 21. Oaspetii s-au apropiat la un punct, 24 – 23, dar Rematul a preluat din nou conducerea la seturi, castigand actul trei cu 25 – 23.

Oaspetii nu au cedat prea usor nici in setul patru. Craiova a condus cu 8 – 5 la primul time-out tehnic, insa la al doilea Rematul a intors situatia, avand 16 – 15. Campioana s-a desprins la 21 – 16, iar in final s-a impus cu 25 – 21.

Intr-adevar, Craiova a fost aproape de a castiga doua seturi si, totodata, un punct, insa si la victorie cu 3:2, noi castigam doua puncte, nu pierdeam un punct. Am jucat azi cu o echipa extrem de ambitioasa, cu jucatori care au trecut prin curtea echipei Remat si au vrut sa demonstreze ca si-au meritat locul aici. Noi am jucat putin mai deconectati si acest lucru s-a vazut, pentru ca am alergat tot timpul dupa adversar, cu exceptia setului patru, dar e bine ca am obtinut victoria, a declarat la final libero-ul echipei zalauane, Adrian Feher.

De cealalta parte, Marius Ciortea a precizat ca diferenta a fost facuta de experienta jucatorilor de la Remat. A fost un meci greu pentru noi, dar am stiut ca ne asteapta un meci dificil la Zalau, pentru ca am jucat acasa la campioni. Ma bucur insa ca noi ne-am mobilizat azi si am facut un meci bun, chiar daca am pierdut cu 3 – 1. Experienta echipei adverse a facut diferenta. Am avut si o ambitie in plus ca am jucat impotriva echipei de la care am plecat. Eu m-as intoarce maine la Remat, dar deocamdata, aceasta este situatia. Eu spun ca suntem o echipa valoroasa, dar nu indeajuns de experimentata pentru a putea trata cu maxima seriozitate si finalurile de set, iar acest lucru inca ne costa.

Remat Zalau: Sladecek, Pascan, Massinatori, Laza, Santos, Mozer, Feher- libero. Au mai jucat: Stoian, Nagy, Josifov si Mihalcea. Antrenori: Mariusz Soryl (principal), Ovidiu Macarie (secund).

SCMU Craiova: Vanatoru, Briscan, Todor, I. Ion, Ciortea, Bala si Gavrilovic- libero. Au mai jucat: Teleleu, Pop, Gheonea si Rus. Antrenori: Danut Pascu (principal) Claudiu Mitru (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »