Victorie importantă pentru play-off

Phoenix Şimleu Silvaniei a reuşit să se impună sâmbătă seara cu scorul de 3 – 2 pe terenul formaţiei CS Banatul Caransebeş, după ce gugulanii şi-au adjudecat primele două seturi

Phoenix Şimleu Silvaniei a început bine anul 2015, obţinând o victorie importantă sâmbătă seara, în faţa echipei CS Banatul Caransebeş, de care a dispus, la fel ca în partida tur, cu scorul de 3 – 2. Chiar dacă gazdele s-au impus în primele două seturi, şimleuanii pregătiţi de Ovidiu Teuşan au revenit spectaculos şi au câştigat trei seturi consecutive, obţinând două puncte extrem de importante în lupta pentru calificarea în play-off.
Gazdele s-au impus fără probleme în actul de debut, câştigând cu 25 – 17, după 8 – 7 şi 16 – 10 la cele două time-out-uri tehnice.
Setul al doilea a fost mult mai disputat, iar şimleuanii s-au aflat la conducere în repetate rânduri. Voleibaliştii gazdă au fost mai prgmatici pe final şi au reuşit să se impună cu 26 – 24.
A fost ultimul set câştigat de gazde, fiindcă Phoenix nu a mai făcut paşi greşiţi până la final. Dacă în parţialul trei s-a impus la o diferenţă de cinci puncte, 25 – 20, echipa de sub Măgura a avut o evoluţie chiar mai bună în actul patru, lăsându-i pe gugulani la opt lungimi în spate până la final, 25 – 17.
Forma bună a jucătorilor de sub Măgura a continuat şi în setul decisiv, având 8 – 3 în momentul schimbării terenurilor şi 15 – 10 la final.
După victoria de sâmbătă, Phoenix Şimleu a acumulat 12 puncte, iar în etapa viitoare va primi vizita campioanei Tomis Constanţa.

Leave a Comment