Victorie importanta pentru FC Zalau

Magazin Salajean 17 noiembrie 2008 0

Victorie importanta pentru FC ZalauGruparea patronata de Ioan Morar a castigat la limita meciul sustinut sambata,

in deplasare, in fata echipei FC Bihor II

FC Bihor II Oradea – FC Zalau 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Mihai Bode (min. 76)

Arbitri: Danut Maghiar (Baia Mare) – centru; Cristian Lucaci si Ciprian Gyorgy (ambii din Baia Mare) – asistenti. Rezerva: Bogdanel Barbus (Baia Mare). Observator FRF: Nicolae Axente (Arad).

FC Bihor II: Paul – Tesan, Pintea, Indries, Belcin (min. 61, F. Molnar), S. Ban (min. 80, L. Molnar), S. Pop (min. 38 Novak), Cr. Andor (min. 61, Balla), Lobont, Ardelean, F. Pop. Antrenor principal: Gheorghe Silaghi.

FC Zalau: Madaras Csaba – Cristian Mocean, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Vlad Negrean (min. 86, Alin Toma), Maior Istvan (min. 73 Cristi Oros), Gabriel Craciun, Toth Karoly, Mihai Bode, Gigi Gorga, Claudiu Chiorean (min. 90 Florin Kordis). Antrenor principal: Marius Pasca.

Sper sa ne intoarcem cu puncte din Bihor, avea sa declare Marius Pasca inaintea partidei din Oradea. Sperante ce s-au transformat intr-o reusita odata cu fluierul final al partidei dintre FC Bihor II si FC Zalau. Echipa zalauana a dominat inceputul de meci, avand cateva situatii bune de a marca. Golul insa a venit abia in partea secunda. In minutul 76, Gigi Gorga trimite o pasa foarte buna in drepata pentru Mihai Bode, acesta patrunde in careu, trece de un fundas advers, dupa care il invinge pe portarul bihorean cu un sut la coltul scurt. Trebuie insa mentionat ca, cu cateva minute inainte de a primi golul, oradenii au irosit o situatie favorabila, ce a avut loc in urma unei centrari in fata portii a lui Ardelean, la care Lobont a ratat intalnirea cu mingea. Principalele ratari ale meciului i-au avut in prim-plan pe: Chiorean (min. 17), Toth (min. 18, 39), Gorga (min. 30, 33), Craciun (min. 44), respectiv Ardelean (min. 19), F. Pop (min. 28), Lobont (min. 43). Per ansamblu, sunt multumit fiindca este o victorie. Am avut insa din nou cateva ocazii foarte bune de a marca, pe care le-am tratat din nou cu indiferenta. Ma bucur totusi ca am reusit sa castigam, si sper sa continuam cu o victorie si vineri, in meciul cu FC Cisnadie. Victoria va fi foarte importanta pentru noi, a declarat Marius Pasca dupa meciul de la Bihor. In urma acestei victorii, FC Zalau a acumulat 21 de puncte si a urcat pe locul 10 in clasament. In etapa de la finalul acestei saptamani, zalauanii vor primi vizita echipei FC Cisnadie, formatie ce se afla pe locul 12 dupa primele 15 etape.

Filmul meciului: min. 17: Chiorean reia cu capul din sapte metri, dar portarul bihorean retine balonul; min. 18: Toth suteaza de la 22 de metri, dar balonul trece alaturi; min. 19: Madaras respinge pana la Ardelean, care reia defectuos din marginea careului; min. 28: Tesan trimite o centrare in careu, dar Jula respinge din fata lui F. Pop; min. 30: interventie gresita a lui S. Pop la 16 metri, dar Gorga trage pe directia portarului bihorean; min. 33: Gorga suteaza slab din 14 metri, fara probleme pentru Paul; min. 39: Toth executa in vinclu o lovitura libera de la 22 de metri, insa Paul are un reflex foarte bun si retine balonul; min. 43: Lobont suteaza din 12 metri, dar Madaras respinge balonul; min. 44: Craciun trimite un sut foarte bun de la marginea careului, dar Paul are un reflex de exceptie si retine balonul; min. 63: Ardelean centreaza pentru Lobont, dar atacantul oradean, aflat in fata portii, rateaza intalnirea cu mingea; min. 76: 1 – 0, Gorga trimite o pasa pe partea dreapta pentru Bode, acesta trece de un fundas advers, dupa care inscrie printr-un sut la coltul scurt.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »