Victorie fara emotii pe malul Somesului

Magazin Salajean 23 ianuarie 2012 0

Victorie fara emotii pe malul Somesului

Remat Zalau a dispus fara nicio emotie sambata dupa-amiaza, in deplasare, de studentii de la Universitatea Cluj, castigand cu scorul de 3 – 0 meciul din cadrul etapei a doua a returului Diviziei A1 la volei masculin.

Dupa 3 – 3 la inceputul primului set, formatia zalauana s-a desprins si a avut un avans de trei puncte (5 – 8) la primul time-out tehnic al intalnirii. Clujenii nu au putut tine pasul cu Rematul, campionii Romaniei avand tot timpul un avans substantial, 9 – 15, 13 – 18, 15 – 21 si 18 – 25 la final.

Diferenta de la sfarsitul actului secund a fost si mai mare, 16 – 25, dupa 5 – 8 si 12 – 16 la cele doua time-out-uri tehnice.

In ultimul set, clujenii au reusit sa treaca de pragul de 20, Rematul castigand setul trei cu 25 – 22, dupa 8 – 4 si 16 – 9 la cele doua time-out-uri tehnice.

Urmatorul meci pentru Remat Zalau este programat miercuri, pe teren propriu, in fata celor de la Steaua Bucuresti, urmand ca sambata sa primeasca vizita lanternei rosii Universitatea Timisoara, ambele partide urmand sa inceapa la ora 18.

U Cluj: Georgescu, Bratosin, Fuzesi, Valcelean, Badea, Lotei, D. Ghimes – libero. Au mai evoluat: C. Ghimes, Tiboaca, Todoran. Antrenor: Bogdan Tanase

Remat Zalau: Terzis, Mozer, Sarikeisoglou, Massinatori, Laza, Nagy, Feher – libero. Au mai evoluat: Pascan, Stoian, Maries, Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »