Victorie categorica la debut

Magazin Salajean 12 octombrie 2009 0

Victorie categorica la debut

CS Remat Zalau – CSMU Craiova 3 – 0 (18, 22, 20)

Cu un lot schimbat aproape in intregime, CS Remat Zalau a debutat sambata in noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin, intalnind pe teren propriu CSM Universitatea Craiova. O echipa nou-promovata, la care evolueaza zalauanul Adrian Briscan, dar si Andrei Stoian si Daniel Todoran, doi jucatori care au evoluat la echipa zalauana in sezonul trecut. Dupa un inceput mai ezitant, permitandu-le oaspetilor sa conduca cu scorul de 1 – 3, 2 – 4 si 7 – 8 la primul time-out tehnic, voleibalistii zalauani au restabilit egalitatea la opt, dupa care au preluat conducerea. Odata cu trecerea timpului si-au marit avantajul, astfel ca finalul de set i-a gasit pe elevii sarbului Djordevic cu sapte puncte avans (25 – 18). Inceputul celui de-al doilea set le-a apartinut zalauanilor, care au condus pe rand cu 5 – 2, 7 – 4 si 8 – 5 la primul timp tehnic de odihna. Craiovenii au restabilit egalitatea la 15, de unde s-a mers cap la cap pana la scorul de 22 – 22, de unde Ciortea si compania s-au desprins decisiv. Si cel de-al treilea set a fost destul de disputat. La primul time-out tehnic, oaspetii aveau un avans de doua puncte (6 – 8), dupa care au mai facut doua puncte, iar zalauanii doar unul, scorul devenind astfel 7 – 10. Remat a restabilit egalitatea la zece, dupa care s-a mers din nou cap la cap pana la 16. Pe final zalauanii s-au desprins, impunandu-se la o diferenta de cinci puncte. A fost un meci important, fiindca a fost primul meci din noul sezon si trebuia sa-l castigam. Felicit jucatorii ca au facut un meci bun. Si Craiova este o echipa buna, dar noi am jucat azi aproape fara greseala, a declarat dupa meci antrenorul principal al Rematului, Dragan Djordevic. In perioada 14 – 20 octombrie urmeaza meciurile din cadrul Cupei Romaniei, formatia zalauana urmand sa intre in competitie din etapa a doua, care este programata joi, urmand sa intalneasca castigatoarea dintre U Cluj si Torpi Targu Mures. Urmatoarea etapa din campionat este programata in 24 octombrie, cand Remat Zalau va evolua in deplasare, in fata echipei U Cluj.

CS Remat Zalau: Lamb, Afloarei, Gavrilovic, Ciortea, Josifov, Borota, Feher – libero. Au mai evoluat: Ivkovic si Maries. Rezerve: Ilies si Pascan. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Rezultatele complete din prima etapa: Dacia Buzau – CVM Tomis Constanta 0 – 3, Steaua Bucuresti – U Cluj 0 – 3, Remat Zalau – CSMU Craiova 3 – 0, VCM LPS Piatra Neamt – CVM Brasov 3 – 0, Dinamo Bucuresti – Stiinta Explorari Baia Mare 3 – 0.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »